Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaybettiği savaş yok!

1629829185206.webp

Bence 10 numaralı formanın boşta kalmasının zararı olmaz. Adama gereksiz yük bindirmenin manası yok.
10 numarayı alacak adam kalitesini performansıyla ciddi bir süre süslemiş, tecrübeli biri olmalı ki o formanın altında ezilmesin.

Kes lan! Bizim topçumuz artık ister 10 veririz ister 100

Bir sonraki satistan pay varsa, bu adam ayda 2 kere Morutan üzeri röportaj verir gibi geliyor bana. Oyuncuyu sonra 13-15 arasi satarsak, ben Morutani o paraya satmazdim, biz Galatasaraydan kazik yedik diye isyan ederek röportaj verdigini simdiden gözümün önünde görüyorum.

Bir sonraki satistan pay varsa, bu adam ayda 2 kere Morutan üzeri röportaj verir gibi geliyor bana. Oyuncuyu sonra 13-15 arasi satarsak, ben Morutani o paraya satmazdim, biz Galatasaraydan kazik yedik diye isyan ederek röportaj verdigini simdiden gözümün önünde görüyorum.
Pazarlamasını buna yaptırtır 25 e satarız :asd:

“Giovanni Becali accompanied Moruțan and offered more details about the transfer to Galatasaray. The agent says that he talked to Fatih Terim and there is the possibility that the Romanian midfielder will receive the shirt with number 10.”

Diğerleri zarar etmezsin diyor ,bu Sercan para harcandığını kabül edelim diye girdi söze.Bjk 2017de benzer planlama yapmış ama patlamış. Yakmışız belli. Ne atipatik adammış.
Dikme boş yapmasın. Vergileri de hesaplasın.
Teixeira 3 maaş+1,8 yıllık vergi iken Cicaldau 700 bin € maaş+400 bin € vergi
Ghezzal 3 maaş+1,8 yıllık vergi iken Morutan 600 bin € maaş+ 350 bin € vergi
Batshuayi 3,1 maaş+1,8 yıllık vergi iken Nelsson 700 bin € maaş+400 bin € vergi.
.
.
.
Vergi farkları zaten bir takım yapıyor. Boş yapmasın

Diğerleri zarar etmezsin diyor ,bu Sercan para harcandığını kabül edelim diye girdi söze.Bjk 2017de benzer planlama yapmış ama patlamış. Yakmışız belli. Ne atipatik adammış.
Bjk 2017'de ne planlaması yapmış? Aldıkları adamlar Negredo, Lens, Medel, Pepe, Caner vs. yaşlı adamlar geldi. Sikindirik bir müzik ile videolu olarak açıklıyorlardı.

10 numara verilmesin morutana

zaten herkesin beklentisi gereksiz derecede çok yüksek iyice yeni hagi havasına sokacaklar işi

gerek yok

Stanciu gelseydi, 10 numara almasında bir sakınca yoktu mesela. Tarz itibariyle zaten bu ligin topçusuydu. Başarılı olmama ihtimalini epey zayıf olarak görüyordum. Bakasetas, Pelkas, Maxim en yakın örnekler. Yaşı da vardı, olurdu yani.

Ama Morutan'ın ilk ciddi kariyer sınavı olacağız. Gerek yok buna bence.

Bu arada Morutan’in bonservisi 4.2 milyon euro + 1.5m bonus, toplam 5.7 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt