Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bı aspordaki 8taş muhabiri bir dombili var tam seçme adam. Bu herif iyi daya yemiyor günlük hayatında
Bence o direk bjk yönetiminin adamı. Kanallara kendi yetiştirdikleri isimleri muhabir diye gönderiyorlar. Kanal da içerden iyi haber alacağını düşünerek onaylıyor. Kanala haber ulaştırmaktan ziyade bjk nin bekası ve çıkarı için haber aktarıyor veya algı yapıyor sanki. Erman bir yayında fena bozmuştu istediğim bilgiyi vermiyor bu diye.

Bordeaux Basic'i sattı ama ne kadar para harcarlar bilmiyorum.

Drogba sneijder tadi verin madem firsat transferi yapacagiz,bize yakisan budur

Öyle diyorlar ama

ozan kardesim sayet bize gelme durumu yok ise;
linkteki takimlar arasinda tek onerim ; torino kulubu.

juric hoca kendisi icin bulunmaz nimet.
koray'a kattiklari ortada...
ligde en begendigim bir kac hocadan biri kendisi ,oynattigi istikrarli oyundan dolayi...
*verona da oynattigi istikrarli pozitif futbolu yeni takimi *torino'ya gelir gelmez daha ilk macta *atalanta karsisinda muthis domine tandansli bir performansla sinyalini gosterdi tarafima.....
tarz olarak genelde 3lu oynatan bir hoca,,ilk kariyer cikisinda 442 agirlikli oynatirdi. ozellikle verona kariyer ozelinde 3lunun tum varyasyonlarini oynatip oyun anlaminda olumlu sonuclar aldi sezon geneli denkleminde verona gibi orta sira bir takimda... *torino'ya gecisi ile ozellikle torino sehir derbisi ayri bir renk kazandi kanimca.

italya liginin ilk haftasinda ; juric hocanin gasperini karsisindaki pozitif ve dominant oyun anlayisini ilerleyen haftalarda derbi macta allegri karsisinda da yasatacagini dusunuyorum.

*ozan ozeline donersek, * juric hoca mevcut torino 11inde geri 3lude ayagi iyi olan sadece isvicreli rodriguez ile gidemeyecegini coktan cozumlemis,,gozlemledigim kadariyla... *ozan da israrlari bu yuzden oldugunu dusunuyorum. 11deki sag ve gobek oyuncusunun ayagi ozan kadar iyi degil ve ozan kadar dikine topu pas baglaminda kisa ve uzun mesafe denkleminde etkili degiller...defansin solundaki ayagi iyi olan rodriguez'e ozan gibi bir oyuncu iyi tamamlar kanisindayim.

serie a , kanimca lig ozelinde ozellikle defans oyuncularina ekstralar katan bir lig - ozellikle taktiksel gelisim baglaminda... < ; >
ozan burada bir iki sezon kalir tekrardan epl tepeye gecis yapmayi dusunmeli,.bu sefer tam donanimli gecis olur sayet juric gibi bir hoca ile calisirsa... * simdilik gasperini ile olmaz artik.merih o sansi kullandi.
sahsen nacizane olarak ozan versus merih denkleminde ozan'in daha kaliteli ve potansiyelinin daha yuksek oldugunu dusunenlerdendim uzun sure once bu gorusteydim - halen ayni bakistayim. bir sekilde ozan duzenli oynayacagi tam sezon anlaminda en az 2 sezon kalmali yeni takiminda. sonrasinda tepe takimlari dusunebilir sayet isler istedigi gibi giderse... *kariyer ilerlemesi adina umarim ozan en saglikli karari verir.

Gedsonu bize yollayacakları seçenek hangisi

Bence avrupa ligi,maaş bütçesi şişikse oyuncu satmaları lazım çünkü cl de büyük para var ,uefaya o kadar ağırlık vereceklerini sanmıyorum direkt lig şampiyonluğunu düşünürler,bu durumda benfica kadrosu gayet yeterli olur gedson florentinomudur nedir ve onlar gibi oyuncuları şişik kadro olmasın diye ve para kazanmak için satarlar.benim düşüncem bu yönde,gerçeği ancak Allah bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt