Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin ben bu çocuğu hatırladım.Yaz döneminde bize karşı hazırlık maçında oynamıştı.Delik deşik etmişti bizim sagi.O zaman solbekdi eğer doğru hatirliyorsam
Aynen reis nice de çıktı piyasaya mendy,seri,ben arfa zamanı

Hazırlık maçında 4-0 yenmişlerdi bizi,bu çocukta solbekti o zaman

Bu arada Sukru Hanedar’i Morutan ile beraber gorunce aklima Becali’nin sabah yaptigi aciklama geldi, Becali biz 5.7 milyona anlasmistik ama onlarin yolladigi bir yetkili 5 milyon euro odeyebiliriz dedi, kabul etmedik, puruz cikti, daha sonra geri geldi ve bizim hatamiz tamam 5.7 milyon euro’yu kabul ediyoruz demis :asd:

mert-hakan-kayseriye-gorusmeye-gidiyor-sukru-hanedarin-haberi-yok.jpg

Bu arada Sukru Hanedar’i Morutan ile beraber gorunce aklima Becali’nin sabah yaptigi aciklama geldi, Becali biz 5.7 milyona anlasmistik ama onlarin yolladigi bir yetkili 5 milyon euro odeyebiliriz dedi, kabul etmedik, puruz cikti, daha sonra geri geldi ve bizim hatamiz tamam 5.7 milyon euro’yu kabul ediyoruz demis :asd:

mert-hakan-kayseriye-gorusmeye-gidiyor-sukru-hanedarin-haberi-yok.jpg
Becali benden daha deli bunlar demistir , net….

Mostafa Mohamed (Galatasaray) bientôt en France?​

À Galatasaray depuis le mois de janvier, Mostafa Mohamed (23 ans) pourrait déjà quitter la Turquie. Déjà très intéressé en hiver dernier, l'AS Saint-Etienne aimerait toujours faire venir l’attaquant égyptien. Mais les Verts n’ont aucune flexibilité financièrement. Bordeaux, Lille et Marseille ont montré un intérêt ces dernières semaines, selon nos informations. Les Girondins se sont montrés les plus pressants pour tenter de faire venir l’attaquant, que Galatasaray n’est pas contre déjà laisser partir.
Loïc Tanzi

RMCSporta göre, biz Mohamedi yollamaya soguk bakmiyormussuk. Saint Etiennenin almak icin parasi yokmus. Lille, Bordeaux ve Marseille oyuncuyla ilgileniyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt