Emre Gümüşbaston
Sarı Üye
- 30 Haziran 2010
- 179
- 169
- 1.153
Benfica tüm yedekleri seviniyor gedson sadece orda yalandan duruyor, Benfica Yunanlı kalecisi muhteşem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG gelsindeBenfica eledi Bjk 4. torba olacak mı acaba nasıl olacaktı torbalar bilmiyorum.
Benfica eledi Bjk 4. torba olacak mı acaba nasıl olacaktı torbalar bilmiyorum.
Bu yağ tulumunun eli ayağı niye rahat durmuyor yav niye oturup kalkıyor ne değişik bi insan lan bu
veletleri kudurtmuşuz![]()
çok küçükler knk pcde uygun punto bulamadımİsim ver kenk
Bu yağ tulumunun eli ayağı niye rahat durmuyor yav niye oturup kalkıyor ne değişik bi insan lan bu
O her takıma lazım gibi.İhtiyacımız olan 6 numara = Ibrahima Sangare
Her şey var adamda
14 milyona mi ne aldilar. Yanlisim da olabilir 9 - 14 arasi olmali.İhtiyacımız olan 6 numara = Ibrahima Sangare
Her şey var adamda
Beşiktaş 3. torba için Salzburg veya Shakhtar'dan birinin elenmesini bekleyecekBenfica eledi Bjk 4. torba olacak mı acaba nasıl olacaktı torbalar bilmiyorum.
Çok iyiymiş renktaş o zaman haydi Salzburg ve Shaktar diyoruz.Salzburg-Brondby, Monaco-Shakhtar Donetsk ve Benfica-PSV eşleşmelerinde tur atlayan takımlar Salzburg, Shakhtar ve Benfica olursa, Beşiktaş kuraya 4. torbadan girecek.
Salzburg, Shakhtar ve Benfica'nın play-off turu ilk maçlarında aldıkları sonuçlar şöyle:
Salzburg 2-1 Brondby
Monaco 0-1 Shakhtar
Benfica 2-1 PSV