Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Halilin en iyi oynayaca yer gizli forvet.Sağ açık oynatmışlar adamı, asla oynayamayacağı bir mevki
Serbest dolasacak örnegin müller veya eskiden bizdeki gibi arif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halilin en iyi oynayaca yer gizli forvet.Sağ açık oynatmışlar adamı, asla oynayamayacağı bir mevki
Sen çağırma yine de Allahin dan bulsun şerefsizlerşimdi gel ulan psv zayıf galatasaray’ı buldun şov yaptın şimdi gel de bir gör
Aynen, mosi lewa gibi onun yaninda Halil müller gibi. Hic denemedi hoca.Halil golcü değil atmaması anormal değil.halil asist yapar veya gol yolu açar.biz halili gol atma beklentisi üzerine alırsak veya taraftar olarak bu beklentiye girersek kovalarız adamı .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl oynattığın önemli kanat mı kanat forvetmiBizimkilerde burada sol kanat oynar diyor, garip
İkisini de oynayamaz üstat emin olNasıl oynattığın önemli kanat mı kanat forvetmi
sımdı de 3 atar
Zaten 2-3 tanesini atmadılar Muslera yedi. Kendi kendimize yedik.sımdı de 3 atar
Yahu Gedson yeter ki gelsin de sol bekte Ömer Bayram / Emre Kılınç ne bileyim Umut Meraş kim olursa onu da izlemeye razıyım ligde. Gedson gelecek de PvA 'u nerdde oynatacağız diye mi düşünelimGedson gelmeli çok istiyorum ama gelirse de 3.yerli sıkıntı olacak ya halili alıp forvete koyacaz ya da maçına göre kaleci orta saha sol bek birini yerli oynatacaz gibi
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Larin eşşeği oynuyo amaİkisini de oynayamaz üstat emin ol
Keske biz alsaymisiz. Forumda birisi cok istiyordu.Ben 7 diye hatırlıyorum.
umut milli takımda çok gomuldu ama bence fena değildi neyse 1.5m bons ve 1.5m maaş verirler umarım. 4 5 yıllık sözleşme de yapsalar tadından yenmezŞu mevcut takımımız otursun, sonra onları oturtacak bir yer buluruzÇağırmayın ula Psvyi
Anmayın o takımın adını.
Çift forvet oynayan takım nerdeyse yok zaten, ancak teklike son şampiyonluk maçında olduğu gibi Mustafa'nın yerine ilk 11 çıkartılması.O yüzden takım uyumunu ve sitemini bozan bir tip.Trabzon'daki Yunus Mallı'nin Hollanda şubesi,Müller'le aynı cümlede geçmiş olması talihsizlik olmuş.Halil balon degil, yardimci forvet olarak cok is yapar. Müller Style. Mosi icin dediklerine katiliyorum.
Gelsin gelsin hesap vakti geliyorÇağırmayın ula Psvyi
Anmayın o takımın adını.