Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Keyifler yerinde mi panpalar?

Bir de Gedson yahut o ayarında/daha iyi Merkez Orta Saha / DMC gelirse Nirvana ya ulaşırız herhalde.

tapatalk_1629822923940~4.webp

İnşallah valla dediğin gibi olur. O kadar transfer yaptık hala mustafanin parlamasini çok istiyorum.
Onyekuru sonrası bi burukluk oldu ama Mustafa Muhammed giderse kırgınlık, kızgınlık hepsi bir arada olur.Talipleri olması zaten eldeki forvetlerin hepsinden iyi olduğu gerçeğini yüzümüze vuruyor.

Çift forvet oynayan takım nerdeyse yok zaten, ancak teklike son şampiyonluk maçında olduğu gibi Mustafa'nın yerine ilk 11 çıkartılması.O yüzden takım uyumunu ve sitemini bozan bir tip.Trabzon'daki Yunus Mallı'nin Hollanda şubesi,Müller'le aynı cümlede geçmiş olması talihsizlik olmuş.
Iyi tamam.

Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.

Şimdi geriye kaldı 2 orta saha 1 sol kanat bir de yerli kaleci. Üzerine gelecek transferler genç yerli topçular olsun

Halilin en iyi oynayaca yer gizli forvet.
Serbest dolasacak örnegin müller veya eskiden bizdeki gibi arif.

Daha cok false-9 tipi, istasyon forvet. Bunu cok iyi yapiyor, ornek Firminho. Bitiriciligi kotu ama sezgileri ve dogru yerde bulunmasi cok degerli. Diagne'de bu konuda iyi, dogru zamanda dogru yerde.

Bir oyuncu yıllık olarak bonservis bedelinin 10 da 1 ini bile alamıyorsa o oyuncudan takımına hayır gelmez diye düşünüyorum... Gedson da 15 milyon bonservis ediyorsa 300 bine oynamak istemez ve o takımdan ayrılmak ister.

Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Sükrü Hanedar corona oldumu son haftalarda

galasevgisini boş ver 2019 da üye olmuşsun 4. mesaj asıl sen kimsin aydınlat bizi?

Var bir hayalim....

_________ Gedson ___ Cicâldău
Alper__________Morutan________Kerem
_________________Halill

Kısa Pas & High Pressing

Moruţan ve Kerem değişmeli SS oynar.
Halil ise Aguero rolünde en önde False 9 vari.

Bu Takım rakibe top vermez, bırakmaz.

Var bir hayalim....

_________ Gedson ___ Cicâldău
Alper__________Morutan________Kerem
_________________Halill

Kısa Pas & High Pressing

Moruţan ve Kerem değişmeli SS oynar.
Halil ise Aguero rolünde en önde False 9 vari.

Bu Takım rakibe top vermez, bırakmaz.
Alper icin erken, cek morartani saga, halili false 9, Mostafa forvete tamamdir.
Halil santrafor olmaz ama gizli forvete süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt