Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Bence bu yabanci kurali seneye degisir yine. Nasilsa hep degistiriyorlar ve gürültü eden cok oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu mevcut takımımız otursun, sonra onları oturtacak bir yer buluruz
Gelsin gelsin hesap vakti geliyor
Onyekuru sonrası bi burukluk oldu ama Mustafa Muhammed giderse kırgınlık, kızgınlık hepsi bir arada olur.Talipleri olması zaten eldeki forvetlerin hepsinden iyi olduğu gerçeğini yüzümüze vuruyor.İnşallah valla dediğin gibi olur. O kadar transfer yaptık hala mustafanin parlamasini çok istiyorum.
Iyi tamam.Çift forvet oynayan takım nerdeyse yok zaten, ancak teklike son şampiyonluk maçında olduğu gibi Mustafa'nın yerine ilk 11 çıkartılması.O yüzden takım uyumunu ve sitemini bozan bir tip.Trabzon'daki Yunus Mallı'nin Hollanda şubesi,Müller'le aynı cümlede geçmiş olması talihsizlik olmuş.
Halilin en iyi oynayaca yer gizli forvet.
Serbest dolasacak örnegin müller veya eskiden bizdeki gibi arif.
Sükrü Hanedar corona oldumu son haftalardaBeyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Gizli forvet ne demekDaha cok false-9 tipi, istasyon forvet. Bunu cok iyi yapiyor, ornek Firminho. Bitiriciligi kotu ama sezgileri ve dogru yerde bulunmasi cok degerli. Diagne'de bu konuda iyi, dogru zamanda dogru yerde.

Seytan diyorki su adama sov forum hayatina son ver .Sonrada seni engelledim alinyilamiyorum diyor.Forumda kesintisiz gezinemiyoruz yav araya reklam gibi giriyorlar resmen
Ekli dosyayı görüntüle 135920
•quod erat demonstrandum•
Gizli forvet ne demek![]()
Mıh söz konusu değilse bu avatar ile takılayım.Avatarı değiştir leğen zannediyorum
Alper icin erken, cek morartani saga, halili false 9, Mostafa forvete tamamdir.Var bir hayalim....
_________ Gedson ___ Cicâldău
Alper__________Morutan________Kerem
_________________Halill
Kısa Pas & High Pressing
Moruţan ve Kerem değişmeli SS oynar.
Halil ise Aguero rolünde en önde False 9 vari.
Bu Takım rakibe top vermez, bırakmaz.