- 17 Ağustos 2009
- 44.242
- 33.357
- 3.448
Solda oynamaz o. Ya sağ ya orta.Alper icin erken, cek morartani sola, halili false 9, Mostafa forvete tamamdir.
Halil santrafor olmaz ama gizli forvete süper olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solda oynamaz o. Ya sağ ya orta.Alper icin erken, cek morartani sola, halili false 9, Mostafa forvete tamamdir.
Halil santrafor olmaz ama gizli forvete süper olur.
Gedson'un değeri 15 değilki fiyatı 15 ki o da Tottenham'a kiralık verilmesinden dolayı.Bir oyuncu yıllık olarak bonservis bedelinin 10 da 1 ini bile alamıyorsa o oyuncudan takımına hayır gelmez diye düşünüyorum... Gedson da 15 milyon bonservis ediyorsa 300 bine oynamak istemez ve o takımdan ayrılmak ister.
Arif false 9du iste Yani yardimci gizli forvet. Hakanda lewa gibi santrafordu.Onu renkdas aciklasinGizli forvet dedigi ortasaha veya kenarlara yakin oynayan ama iceri kateden dunki oyun icin Feghouli gibi diyelim
Yani sanirim, tam bilmiyorum
Forvet olmayan ama skor katkisi yuksek oyuncu. Arif ornegi cok dogru degil zira Arif forvetti direkt
![]()
Arif false 9du iste Yani yardimci gizli forvet. Hakanda lewa gibi santrafordu.
Sorry sag demek istedim.Solda oynamaz o. Ya sağ ya orta.

Onu ben de sordum kendi kendime ama ortalıkta gözükmedi son zamanlarda. Zaten corona olduğunu açıklasa idi kendini açık ederdiSükrü Hanedar corona oldumu son haftalarda
Iyi neyseKatilmiyorum Arif konusuna.
Kim yapıyorYani besiktas ille bunlar neden maç yapyorki bu net sikedir
Yok mu Çay Tv ye bağlanıp hadlerini bildirecek bir yöneticimiz
Aradım bağlamadılar ahbabYok mu Çay Tv ye bağlanıp hadlerini bildirecek bir yöneticimiz
4cu torba h.oSalzburg-Brondby, Monaco-Shakhtar Donetsk ve Benfica-PSV eşleşmelerinde tur atlayan takımlar Salzburg, Shakhtar ve Benfica olursa, Beşiktaş kuraya 4. torbadan girecek.
Salzburg, Shakhtar ve Benfica'nın play-off turu ilk maçlarında aldıkları sonuçlar şöyle:
Salzburg 2-1 Brondby
Monaco 0-1 Shakhtar
Benfica 2-1 PSV
Severek izlediğim bir kanalken bu gece itibarıyla listeden sildim.
Olumlu olur inşallah hayırlısı ileGedson ve Halil gafta sonuna kadar belli olur
Necati Ateş tam doğru profil.9.5 numara gibi.Hem forvete top taşıyacak bir 10 numara gibi hem de gol bölgesinde bitecek 9 numara gibi.Ligde bu tarz oyuncuları artık forvet arkası değilde kanatta kullanıyorlar Larin, Gökdeniz Bayraktar gibi.Onu renkdas aciklasinGizli forvet dedigi ortasaha veya kenarlara yakin oynayan ama iceri kateden dunki oyun icin Feghouli gibi diyelim
Yani sanirim, tam bilmiyorum
Forvet olmayan ama skor katkisi yuksek oyuncu. Arif ornegi cok dogru degil zira Arif forvetti direkt
![]()