Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncu yıllık olarak bonservis bedelinin 10 da 1 ini bile alamıyorsa o oyuncudan takımına hayır gelmez diye düşünüyorum... Gedson da 15 milyon bonservis ediyorsa 300 bine oynamak istemez ve o takımdan ayrılmak ister.
Gedson'un değeri 15 değilki fiyatı 15 ki o da Tottenham'a kiralık verilmesinden dolayı.

Bakıldığında son 2 senede bizden başka iyi dönemi yok, bu Halil için de geçerli.

Benfica kullanmadığı sürece günden güne de değeri düşecektir.

Florentino ve Ferro sözleşme uzattıklarına pişmandır muhtemelen Gedson o hatayı yapmaz.

Onu renkdas aciklasin :) Gizli forvet dedigi ortasaha veya kenarlara yakin oynayan ama iceri kateden dunki oyun icin Feghouli gibi diyelim :) Yani sanirim, tam bilmiyorum :) Forvet olmayan ama skor katkisi yuksek oyuncu. Arif ornegi cok dogru degil zira Arif forvetti direkt :)
Arif false 9du iste Yani yardimci gizli forvet. Hakanda lewa gibi santrafordu.

Şerefsiz herifler, adamın psikolojisini bozdular.
E9ldcVKXMAAP6cC
1629840494852.webp
1629840524736.webp

Burak başkana sahip olduğumuz için harbiden şanslıyız gerek transfer politikası gerek tff'ye karşı duruşu olsun gerekse transferde menajerler yerine bizzat başkanlarla iletişim kurması olsun bu uzar gider böyle bir başkana hasrettik umarım bu oyuncularla başarılı oluruz ve başkanımız daha büyük planlar yapmaya başlar...

Salzburg-Brondby, Monaco-Shakhtar Donetsk ve Benfica-PSV eşleşmelerinde tur atlayan takımlar Salzburg, Shakhtar ve Benfica olursa, Beşiktaş kuraya 4. torbadan girecek.

Salzburg, Shakhtar ve Benfica'nın play-off turu ilk maçlarında aldıkları sonuçlar şöyle:

Salzburg 2-1 Brondby
Monaco 0-1 Shakhtar
Benfica 2-1 PSV
4cu torba h.o

Onu renkdas aciklasin :) Gizli forvet dedigi ortasaha veya kenarlara yakin oynayan ama iceri kateden dunki oyun icin Feghouli gibi diyelim :) Yani sanirim, tam bilmiyorum :) Forvet olmayan ama skor katkisi yuksek oyuncu. Arif ornegi cok dogru degil zira Arif forvetti direkt :)
Necati Ateş tam doğru profil.9.5 numara gibi.Hem forvete top taşıyacak bir 10 numara gibi hem de gol bölgesinde bitecek 9 numara gibi.Ligde bu tarz oyuncuları artık forvet arkası değilde kanatta kullanıyorlar Larin, Gökdeniz Bayraktar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt