Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.936
- 20.698
- 2.333
Çay tv pek kaliteli olmasa gerekSeverek izlediğim bir kanalken bu gece itibarıyla listeden sildim.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çay tv pek kaliteli olmasa gerekSeverek izlediğim bir kanalken bu gece itibarıyla listeden sildim.
Karaktersiz herifŞerefsiz herifler, adamın psikolojisini bozdular.
![]()
Galasevgisi Emre AkbabaBeyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Video filan at taniyalimKitolano 10 numara 5 yıldız adam
Bence ikiside gelicek çünkü 1 ine kadar liste verilecek olmazsa garanti birileri gelir kaçarı yokOlumlu olur inşallah hayırlısı ile
Oyleydi zaten. Ama Necati'nin son 5-6 senesi. Onceden tek forvet olarak oynuyordu (yanlis hatirlamiyorum umarim) ve hatta Antalya'da da oyle oynuyordu. Bizde ise (ikinci donemi), dedigin gibi oynamisti.Necati Ateş tam doğru profil.9.5 numara gibi.Hem forvete top taşıyacak bir 10 numara gibi hem de gol bölgesinde bitecek 9 numara gibi.Ligde bu tarz oyuncuları artık forvet arkası değilde kanatta kullanıyorlar Larin, Gökdeniz Bayraktar gibi.
Şükrü Hanedar olacağını sanmıyorum. Hoca ile yakınlığı olduğu için herkes onu söylüyor ama kulübün doğrudan içersinden birisi olduğunu düşünmüyorum. Şükrü Hanedar’ın kardeşi vs de olabilir ama Şükrü değildir. Kulübün içerisinden birisi olacaksa da bu işi hoca sadece Eray Sözen’e yaptırır.Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Karaktersiz herif
sabret aslan parçası be sen biraz dik dur bi bok yiyemez bu itler.ulan çok üzüldüm şu fotoya. Allah verede Gedson bizdeyken bir gün şu şerefsizler bir rakibiz olsun, herhalde içlerinden geçer Gedson
Olsa olsa zaten dedin gibi olur. Benimki istek...umut... İdeal düşüncemAlper icin erken, cek morartani saga, halili false 9, Mostafa forvete tamamdir.
Halil santrafor olmaz ama gizli forvete süper olur.
Pasta üzeri Çilekler hazır...
Hiçbir futbolcu kulüpteki bu kadar olaya hakim olamaz.Galasevgisi Emre Akbaba
Jorge mi Mustafa Denizli mi oŞerefsiz herifler, adamın psikolojisini bozdular.
![]()
Halil moyu bi arada oynatmaz zaten, gecen sezon gördük. Halbuki Malatya sampiyonluk macinda bi arada oynadilar 2ci yarida ve en etkili oyunumuz o ikinci yaridaydi.Olsa olsa zaten dedin gibi olur. Benimki istek...umut... İdeal düşüncem
Ama seninkini bile kolay kolay yapmaz Terim.
Berkan / Taylan dan birisi mutlaka banko oynar. Eeeeh Cicâldău da var.
Böylece Halil / MM den sadece birisi oynar.
4411'i zor görürüz.
Anadolu takımlarında tek forvet oynayabilir ileride geniş alan bulup pozisyon bulabilir ancak büyük takımda dar alanda oynamak çok farklı fiziksel, zihinsel ve devinimsel beceri gerektiriyor.Necati Ateş Altay'da öyle başlayıp evrildi,Burak Yılmaz Antalya'da kanatta başlayıp forvete evrildi.Bunlar başarılı örnekler, Halil böyle bir dönüşüm yaşamaz ise küçük takım oyuncusu olarak kalır.Oyleydi zaten. Ama Necati'nin son 5-6 senesi. Onceden tek forvet olarak oynuyordu (yanlis hatirlamiyorum umarim) ve hatta Antalya'da da oyle oynuyordu. Bizde ise (ikinci donemi), dedigin gibi oynamisti.