Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz herifler, adamın psikolojisini bozdular.
E9ldcVKXMAAP6cC
Karaktersiz herif

sabret aslan parçası be sen biraz dik dur bi bok yiyemez bu itler.ulan çok üzüldüm şu fotoya. Allah verede Gedson bizdeyken bir gün şu şerefsizler bir rakibiz olsun, herhalde içlerinden geçer Gedson

Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Galasevgisi Emre Akbaba

Necati Ateş tam doğru profil.9.5 numara gibi.Hem forvete top taşıyacak bir 10 numara gibi hem de gol bölgesinde bitecek 9 numara gibi.Ligde bu tarz oyuncuları artık forvet arkası değilde kanatta kullanıyorlar Larin, Gökdeniz Bayraktar gibi.
Oyleydi zaten. Ama Necati'nin son 5-6 senesi. Onceden tek forvet olarak oynuyordu (yanlis hatirlamiyorum umarim) ve hatta Antalya'da da oyle oynuyordu. Bizde ise (ikinci donemi), dedigin gibi oynamisti.

Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.
Şükrü Hanedar olacağını sanmıyorum. Hoca ile yakınlığı olduğu için herkes onu söylüyor ama kulübün doğrudan içersinden birisi olduğunu düşünmüyorum. Şükrü Hanedar’ın kardeşi vs de olabilir ama Şükrü değildir. Kulübün içerisinden birisi olacaksa da bu işi hoca sadece Eray Sözen’e yaptırır.

Karaktersiz herif

sabret aslan parçası be sen biraz dik dur bi bok yiyemez bu itler.ulan çok üzüldüm şu fotoya. Allah verede Gedson bizdeyken bir gün şu şerefsizler bir rakibiz olsun, herhalde içlerinden geçer Gedson

Das Capital... Malin sahibi klubu bazi yaptirimlari olabiliyor, yapacak birsey yok. Elde olsa sirtimizda getirsek. Butcemiz belli, Benfica'da kendi ekonomisini gozetiyor, maalesef. Uzulsekte.

Normalde herif sağ kanat oynuyormuş. Ama sağ kanat orjinli biri şu golü solda atıyorsa demek ki zayıf ayağını sadece yürümek için kullanmıyor. Bu çok değerli bir özellik.
Ben TM'den maç maç daha detaylı bakmıştım, herif bukalemun gibi bir şey.
8, tek 10, çift 10'dan biri, sol kanat, sağ kanat oynamadığı mevki kalmamış. Ve oynamak var, oynamak var ya hani; bu adam OYNAMIŞ. Nerde oynarsa skor yapmış. Çok değişik biri.

resim_2021-08-25_004423.png

Alper icin erken, cek morartani saga, halili false 9, Mostafa forvete tamamdir.
Halil santrafor olmaz ama gizli forvete süper olur.
Olsa olsa zaten dedin gibi olur. Benimki istek...umut... İdeal düşüncem :)

Ama seninkini bile kolay kolay yapmaz Terim.

Berkan / Taylan dan birisi mutlaka banko oynar. Eeeeh Cicâldău da var.

Böylece Halil / MM den sadece birisi oynar.
4411'i zor görürüz.

Olsa olsa zaten dedin gibi olur. Benimki istek...umut... İdeal düşüncem :)

Ama seninkini bile kolay kolay yapmaz Terim.

Berkan / Taylan dan birisi mutlaka banko oynar. Eeeeh Cicâldău da var.

Böylece Halil / MM den sadece birisi oynar.
4411'i zor görürüz.
Halil moyu bi arada oynatmaz zaten, gecen sezon gördük. Halbuki Malatya sampiyonluk macinda bi arada oynadilar 2ci yarida ve en etkili oyunumuz o ikinci yaridaydi.

Oyleydi zaten. Ama Necati'nin son 5-6 senesi. Onceden tek forvet olarak oynuyordu (yanlis hatirlamiyorum umarim) ve hatta Antalya'da da oyle oynuyordu. Bizde ise (ikinci donemi), dedigin gibi oynamisti.
Anadolu takımlarında tek forvet oynayabilir ileride geniş alan bulup pozisyon bulabilir ancak büyük takımda dar alanda oynamak çok farklı fiziksel, zihinsel ve devinimsel beceri gerektiriyor.Necati Ateş Altay'da öyle başlayıp evrildi,Burak Yılmaz Antalya'da kanatta başlayıp forvete evrildi.Bunlar başarılı örnekler, Halil böyle bir dönüşüm yaşamaz ise küçük takım oyuncusu olarak kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt