Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik adamin C kalite olunca, getirdigi yardimcilarin A kalite olmasi imkansiz.
Malesef oynattığı futbol C kalite olsa da, ciddi bir ismi ve saygınlığı olan hoca. Kaldı ki iş birazcık da paraya bakar. Alt yapıya 2 milyon Euro hocaya maaş versen yeminle üzülmem. Çünkü bir tane oyuncu çıkarsa 10 kere kendini amorti eder. Bence en büyük eksikliğimizi yeterince ve yüksek sesle dile getiremiyoruz.

Feghouli Eger kulup bulamiyorsa sözlesmesini 1 yil uzatalim Ama yillik ücreti olan 3.8 milyon euro’yu ikiye bölmek sartiyla

1.9 milyon euro bu sezon ve uzayacagi sezon icinde yine 1.9 milyon euro

Baska türlü oyuncu gitmeyecek zaten,bu sezon 3.8 ödemek yerine en azindan iki sezona yayalim maasini kabul ederse
Etmez niye etsin, bende etmezdim

Feghouli Eger kulup bulamiyorsa sözlesmesini 1 yil uzatalim Ama yillik ücreti olan 3.8 milyon euro’yu ikiye bölmek sartiyla

Baska türlü oyuncu gitmeyecek zaten,bu sezon 3.8 ödemek yerine en azindan iki sezona yayalim maasini kabul ederse
Sence para için başka kulübe gitmeyen oyuncu zaten bu sene alabileceği parayı 2 senede almayı kabul eder mi? Ki seneye sözleşmesi bitince son büyük sözleşmesini almak isteyecek ve free agent pozisyonunda olacak. Kabul etse etse 2.5 milyondan 2 sene kabul eder bence o riski almaya gerek yok. Ha ben olsam ya takım bul yada maaşını 3 e indir bütçe olarak zordayız derdim.

Benfica 7 maçta 7 dk süre vermedigi adamı göndermek için direniyor şaka gibi ama helal olsun Burak elmasa morutan işinde rüstünü ispatladı ..Abdurrahim olsa çoktan 15 e itelemislerdi Burak Elmastan mali konularda çok umutluyum gedsoni tutup 8 milyona aldık dese şaşırmam..

Beyler Galasevgisinin kim olduğuna dair bir fikrim vardı ancak bugün kesinlikle emin oldum. Bu adam duyumcu hatta içeriden direkt bilgi alan biri falan değil, transferleri bizzat yürüten kişi ve Terim Hocamıza çok yakın. İki yönetimde de ortak çalışan kim var? Farkındaysanız KAPa bildirilmeden hemen önce yani iş bitince yazıyor hep ve kendisinin bizzat bir sözü var: "Benim için transferin bitmesi imzaların atılması demek." diye Ayrıca seçimden hemen önce bir süre kapalıyız falan yazmıştı çünkü tekrar çalışıp çalışmayacağı belli değildi. Fatih Hocamıza da oldukça yakın biri hatta Fatih Hocamızın hastası olduğunu da göz önünde bulundurarak bu kişi ŞÜKRÜ HANEDAR' dan başkası olamaz diyorum ben.

:ROFLMAO:
Emin misin Sükrü Abi oldugundan? ;)

feghouli gitmiyorsa 3.8 milyonunu alsın gtune soksun ..Bu karaktersizi bana kalsa paf takıma atar maç yüzü göstermeden 1 senesini pc ederim hala nasıl 1 sezon daha dursun diyorsunuz cidden aklım almiyor bu herifin bize ne gibi bir katkısı olabilir yemin ederim seneye üste 250 bin euro para vereceğini bileyim yine istemem takımda aynısı akbaba-arda ve falcao için de gecerli

1 ay önce daha bir şey yokken story atmayı biliyordu şimdi sesi çıkmıyor. Uyarmışlar herhal
1629843025741.webp

Gedson’da gelirse eğer “alır kuşları derin bir düşünce” O Gedson buraya GEL LE CEK! Fbjk’’yi silkeleyecek… Fatih hocam bu kadroyla sende kendine gelirsen zahmet olmaz ise mutlu günler uzakta değil.
Gedson 'un geçen sene ligin finalinde ortaya koyduğu performans bu ligde görebileceğimiz en ilginç orta saha performansıydı hani bir daha o performansın üzerinde çıkabilecek bir orta saha gelir mi bu futbol ortamına emin değilim

Öyle bir futbolcuydu Gedson...

diagne 5 e yollanabilir rahat yerine gomis 1+1 alalım

mostafa marcaoya teklifler var deniyo herşey olabilir artık son güne kadar

irfan+ozan+gedson+gomis+1 ortasha/forvet gelebilir şahane olur

sağ ayağını kullanıyor ara pas için ama şut için yeterli değil tabi

Güçlü ayağı sol yani, ben izlerken pek dikkat etmiyorum çünkü hangi ayağı güçlü ayağı, zayıf ayağını ne ölçüde kullanıyor vs diye.
Ama bu golde dikkatimi çekti. Ters kanatta oynayıp o golü atabilmek apayrı bir konu çünkü. Bruma ve Garry mesela, ikisi de sağda oynayamadı. Kerem de aynı şekil, sağda yapamıyor ama zorunluluktan sağda oynuyor epeydir. Zaten bu yüzden kağıt üstünde sağ kanat gözükse bile sürekli sola kayıyor ama.

Neyse velhasıl kelam, bu herifin çok mevkililiği elimizi epey rahatlatacak. Aynı zamanda orta saha opsiyonu çünkü. Başımız sıkışırsa serbest rolde 10 numara olarak da kullanabiliriz gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt