Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel evime dönüyorum demiş (Fulham deniyor, başka Ajax var evim diyebileceği)
Falcao'da İnter Miami deniyor...
Özetle her an her şey olabilir.
Yanlış çeviri. Sonunda ev yazmış hikayesinde.

Mls transfer sezonu kapandı Falcao nasıl gitsin Miami’ye.

Babel ya Başakşehir ya Paşa’ya gider bence.
Falcao Meksika’ya gider gibi geliyor.

Cagne yollanırsa Mohammed ve Halile emanet edilmeli o bolge..Bilhassa Mohammed 3 maç ustuste oynasın ozgüveni tekrar yerine gelsin yine yakmaya başlar kalecileri..
Şu an Sacha boey forumda en çok övülen isimdir muhtemelen Mohammed bunun 2-3 katı ovuluyordu ilk 5 maç nereden nereye geldik bu adamı kolay silemeyiz

Benim Başkandan en büyük beklentim bu. Yurt içi yurt dışı pilot takımlara kadar düşünüp, alt yapıya ciddi bir bütçe ayırmaya çalışırken antrenör mevzusunu düşünmediğini sanmıyorum. Eğer Fatih Hocamıza saygısızlık olarak görüyor birşey yapamıyorsa cidden üzülürüm. Çünkü aldığımız oyuncular genç ve gelişmekte olan oyuncular ve şuan en büyük eksikliğimiz işini bilen antrönerler.
Hoca'nin yardimcilari henuz antrenor seviyesinde bile degiller. Maalesef..

Yanlış çeviri. Sonunda ev yazmış hikayesinde.

Mls transfer sezonu kapandı Falcao nasıl gitsin Miami’ye.

Babel ya Başakşehir ya Paşa’ya gider bence.
Falcao Meksika’ya gider gibi geliyor.
Falcaoyu serbest bırakırsak gidebiliyor MLSye

Cagne yollanırsa Mohammed ve Halile emanet edilmeli o bolge..Bilhassa Mohammed 3 maç ustuste oynasın ozgüveni tekrar yerine gelsin yine yakmaya başlar kalecileri..
Şu an Sacha boey forumda en çok övülen isimdir muhtemelen Mohammed bunun 2-3 katı ovuluyordu ilk 5 maç nereden nereye geldik bu adamı kolay silemeyiz
Fatih Terim 'in inadı başka bir şey değil, Mostafa Mohamed gibi son yıllarda ligimize en hızlı giriş yapan forvet oyuncusunu kazanmaya çalışmıyor bile

Varsa yoksa bonservisini alıp almayacağımızı Mohamed kendi belirleyecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt