Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Burdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım
Likelayanlara pm atarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle Marsilya'nın durumu enteresan.Önce Sorloth, şimdi Muhammed ama en sonunda boşa çıkan Gomis ile eksikliği giderirler.
Lütfen Falcao de.Gelen değil giden
Morutan’ın uçak geri mi dönmüşGelen değil giden
Bekliyoruz renktaşBurdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım
Dün rüyamda Gedsonu gördüm Arenada yalniz basina oturuyordu bu iyiye isaret mi acaba. Kafayi yedik anasini satayim alin gelin su adami.
Bekliyoruz renktaş
berkan bitti demiştin, bitti. bu sefer gitti diyorsun, umarım giderBurdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım
Üzüldüm çokHeyecanlandın mi ben özelden yazınca![]()
Likeladik bekliyoruz.Burdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım
sakalani da keserse iyi olur. maskeden goremedik gerciMorutan'a bak mavi kot ile üzerine ilk bulduğu tişörtü giyip gelmiş sıfır soytarılık topçu gibi topçu bu adam oynar işte!!
Hissediyorum , inanıyorum o gelecek geldiğinde de bu kadro ile bu ligin içinden geçecek yeterki hoca sistem,taktik ve mentalite olarak kendine gelsin. Gedson oyun stili ve tarzı bu lige fazlasıyla fazlaGedson 'un geçen sene ligin finalinde ortaya koyduğu performans bu ligde görebileceğimiz en ilginç orta saha performansıydı hani bir daha o performansın üzerinde çıkabilecek bir orta saha gelir mi bu futbol ortamına emin değilim
Öyle bir futbolcuydu Gedson...
İnşallahGedson bu hafta bitecek hissi çok yüksek içimde
Bol bol likelayin duyum sağlamBurdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım