Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karaktersiz herif

sabret aslan parçası be sen biraz dik dur bi bok yiyemez bu itler.ulan çok üzüldüm şu fotoya. Allah verede Gedson bizdeyken bir gün şu şerefsizler bir rakibiz olsun, herhalde içlerinden geçer Gedson
Benficada bile formamızla gösteriyorlar aslan parçasını
Screenshot_20210825-005801_Forza.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson tek başına bjk ortasahasına etek giydirip gezdirdi.

bu kadar potansiyelli genç getirdik, güzel işler yaptık. işte yeni gelen bütün bu topçulardan maksimum verim almamızı sağlayacak transfer gedson fernandes...

bu transferi bitirip iyi bir futbol oynarsak bu sene şampiyonluk gelmese de olur. yeter ki uyum sağlansın, diğer seneler için önümüz çok parlak.

kicini kaldircak hali yok. 2m onune dusen topa hareketlenene kadar mevsim degisiyor. zulum yaw cidden falcao feg babel zulum.
Hele ilk yarıda bazı pozisyonlarda öyle saçma tercihler yaptı ki televizyonu kıracaktım. Top bu mala geliyor, topa basıp pas opsiyonu arayacağına gelişi güzel vuruşlar yapıp epey top kaptırdı. Attığı tembel pasları saymıyorum bile.

seneye babel, falcao, feghoulinin sözleşmelerinden çıkıyoruz.

açılan bütçeyi bu seneki gibi mantıklı şekilde kullanırsak, mesela A class 28-30 yaşlarında lider bir 6 numara transferi vs. gibi gençlerden alacağımız verim de artar.

şuan cica, morutan, berkan, boey, nelsson, barış alperin toplam maaşı falcaodan düşük. inanılmaz bir bütçe kazanacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt