Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Hayır ancak gruptan çıkarsak bir daha ekleme yapabiliyoz2 sinden sonra uefaya oyuncu ekleyemiyomuyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır ancak gruptan çıkarsak bir daha ekleme yapabiliyoz2 sinden sonra uefaya oyuncu ekleyemiyomuyuz
Benficada bile formamızla gösteriyorlar aslan parçasınıKaraktersiz herif
sabret aslan parçası be sen biraz dik dur bi bok yiyemez bu itler.ulan çok üzüldüm şu fotoya. Allah verede Gedson bizdeyken bir gün şu şerefsizler bir rakibiz olsun, herhalde içlerinden geçer Gedson
Çok gerginsin bugün abiVerirsen yıllık 4-5 milyon eurolari böyle kapağı atıyorlar kulübe hele bir de bizimkiler gibi karaktersizlerse hiç cekilmiyor
Çok gerginsin bugün abi
Hayır ancak gruptan çıkarsak bir daha ekleme yapabiliyoz
Yine de çok hayal kurmayalim.gedson halil 2sine sonuçlanır o zaman
kicini kaldircak hali yok. 2m onune dusen topa hareketlenene kadar mevsim degisiyor. zulum yaw cidden falcao feg babel zulum.Feghouliye acayip bilendim dün bunun gibi tüm parazitlere savaş açtım
ve sanki bir halt yapmış gibi kalacak bu keltoşkicini kaldircak hali yok. 2m onune dusen topa hareketlenene kadar mevsim degisiyor. zulum yaw cidden falcao feg babel zulum.
Hele ilk yarıda bazı pozisyonlarda öyle saçma tercihler yaptı ki televizyonu kıracaktım. Top bu mala geliyor, topa basıp pas opsiyonu arayacağına gelişi güzel vuruşlar yapıp epey top kaptırdı. Attığı tembel pasları saymıyorum bile.kicini kaldircak hali yok. 2m onune dusen topa hareketlenene kadar mevsim degisiyor. zulum yaw cidden falcao feg babel zulum.
Sekidika?Babel evime dönüyorum demiş (Fulham deniyor, başka Ajax var evim diyebileceği)
Falcao'da İnter Miami deniyor...
Özetle her an her şey olabilir.
Yabancı sınırı olmasaydı çok net ikisini almıştık.gedson uniden memlekete donen ogrenciler gibi şişmiş. yanaklara bak
Ekli dosyayı görüntüle 135944
BekliyorumBurdan yazamıyorum forum kuralları gereği
Likelayanlara pm atarım
Keşke alsak. Sezon uzun. Taylan ile bu sezon hiç geçmez. Net 6 numara da lazımYabancı sınırı olmasaydı çok net ikisini almıştık.
Reis senin profilin kapalı bi sana atamadımBekliyorum![]()