Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Becalinin 15 milyon euro fetişi var herhalde
Bizimde Rumen.Becalinin 15 milyon euro fetişi var herhalde
Berkan ya da Kılınç dönem dönem beke kayabilirGedson gelse su kadrodan kimi keseceğiz?
Berkanı kessen ya Alparslan yada ? Oynayacak
Hay sizin yabanci kuraliniza...
Ekli dosyayı görüntüle 135952
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener 2-3 tane sağlam oyuncu alacaktır muhtemelen, bu kadar bekletip sezona boş giremezler.Sorry admın. Sana da gunaydın. Oyle 3-4 gazetede gorunce sana yazdım. Aslı astarı var mıdır bilmiyorum
Marcao Napoli haberi dogruysa iyi bir opsiyon koymamız lazım. 12 milyon koyalım. Napoli Marcao için iyi bir vitrin olur.
Gedson'u ise kaptırmamak lazım. İletişimi koparmamak lazım. Şu Beşiktaş'tan iyice nefret etmeye başladım. Hem birbirimizin oyuncuları ile ilgilenmeyelim diyorlar sonra ilgilendiğimiz oyunculara salça oluyorlar. İnşallah Queresma ile görüşmesi sonrası Gedson'un fikri değişmemiştir.
Quaresma görüşmesi ne yavMarcao Napoli haberi dogruysa iyi bir opsiyon koymamız lazım. 12 milyon koyalım. Napoli Marcao için iyi bir vitrin olur.
Gedson'u ise kaptırmamak lazım. İletişimi koparmamak lazım. Şu Beşiktaş'tan iyice nefret etmeye başladım. Hem birbirimizin oyuncuları ile ilgilenmeyelim diyorlar sonra ilgilendiğimiz oyunculara salça oluyorlar. İnşallah Queresma ile görüşmesi sonrası Gedson'un fikri değişmemiştir.

Gustavo'ya partner arıyorlar muhtemelen. Ama oyuncuyu bilmiyorum.Fener 2-3 tane sağlam oyuncu alacaktır muhtemelen, bu kadar bekletip sezona boş giremezler.
Morita konusu beni şaşırttı çünkü bizim ne kadar ihtiyacımız varsa onların da o kadar ihtiyacı yok ona bence, herhalde Vitor bayağı defansif oynatıyor ben 2016 sezonunu hemen hiç izlemedim denildiği gibi defansif takılıp 1-0a yatan bir eleman gibi.
Morita için 3 m euroluk teklifler red yemiş, oyuncu da oynuyor, 5 verirler mi bilemedim hele de santrafor alamamışken.
Quaresma ikna edemezse Almeida ile Simao Barbosa devreye girecekmiş. Son çare ise Pepe.Quaresma görüşmesi ne yav![]()
![]()
Geçen sene de , Sheffield'a bir eleman kaptırmıştık , 2 milyon civarına.![]()
Joshua Kitolano - Oyuncu profili 23/24
Joshua Kitolano, 22, Norveç ➤ Sparta Rotterdam, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 4.50 mil. € ➤ * 3 Ağu 2001, , Malaviwww.transfermarkt.com.tr
Hislerim bu gencın gelecegını soyluyor.