Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimmis bu samet beyin soyledigi giden oyuncu konusulanlardan diagne gidiyor diye cikardim ama bilemedim

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.

Bugün gazete manşetlerine baktım. 3 tane önemli haber vardı.

1.) Octavian Popescu haberiydi. Becali 15 milyon istemiş.
2.) Sözcü gazetesinde Marcao kiralık olarak Napoliye verilmiş haberi var. Opsiyonu da varmış. Mesut Yıldırım imzası var.
3.) İsmail Er haber yapmış. Queresma Gedson ile konuşmuş. Beşiktaş da oynaması için ikna etmeye çalışmış. İşin ilginç tarafı ise bu haberi 3 gazete daha vermiş. Hürriyet, Fanatik gibi gazeteler girmiş.

Sorry admın. Sana da gunaydın. Oyle 3-4 gazetede gorunce sana yazdım. Aslı astarı var mıdır bilmiyorum
Fener 2-3 tane sağlam oyuncu alacaktır muhtemelen, bu kadar bekletip sezona boş giremezler.

Morita konusu beni şaşırttı çünkü bizim ne kadar ihtiyacımız varsa onların da o kadar ihtiyacı yok ona bence, herhalde Vitor bayağı defansif oynatıyor ben 2016 sezonunu hemen hiç izlemedim denildiği gibi defansif takılıp 1-0a yatan bir eleman gibi.

Morita için 3 m euroluk teklifler red yemiş, oyuncu da oynuyor, 5 verirler mi bilemedim hele de santrafor alamamışken.

Marcao Napoli haberi dogruysa iyi bir opsiyon koymamız lazım. 12 milyon koyalım. Napoli Marcao için iyi bir vitrin olur.

Gedson'u ise kaptırmamak lazım. İletişimi koparmamak lazım. Şu Beşiktaş'tan iyice nefret etmeye başladım. Hem birbirimizin oyuncuları ile ilgilenmeyelim diyorlar sonra ilgilendiğimiz oyunculara salça oluyorlar. İnşallah Queresma ile görüşmesi sonrası Gedson'un fikri değişmemiştir.

Marcao Napoli haberi dogruysa iyi bir opsiyon koymamız lazım. 12 milyon koyalım. Napoli Marcao için iyi bir vitrin olur.

Gedson'u ise kaptırmamak lazım. İletişimi koparmamak lazım. Şu Beşiktaş'tan iyice nefret etmeye başladım. Hem birbirimizin oyuncuları ile ilgilenmeyelim diyorlar sonra ilgilendiğimiz oyunculara salça oluyorlar. İnşallah Queresma ile görüşmesi sonrası Gedson'un fikri değişmemiştir.

Quaresma görüşmesi ne yav :asd: :asd:

Fener 2-3 tane sağlam oyuncu alacaktır muhtemelen, bu kadar bekletip sezona boş giremezler.

Morita konusu beni şaşırttı çünkü bizim ne kadar ihtiyacımız varsa onların da o kadar ihtiyacı yok ona bence, herhalde Vitor bayağı defansif oynatıyor ben 2016 sezonunu hemen hiç izlemedim denildiği gibi defansif takılıp 1-0a yatan bir eleman gibi.

Morita için 3 m euroluk teklifler red yemiş, oyuncu da oynuyor, 5 verirler mi bilemedim hele de santrafor alamamışken.
Gustavo'ya partner arıyorlar muhtemelen. Ama oyuncuyu bilmiyorum.

Marcao için Rusya'dan haberler varmış. Hepsi de sosyal medya yazılanlar. Ne kadar dogrudur. Moscova, Krasnador diyorlar. 8+3 gibi paralar yazılıyor. Galatasaray 10 istemiş falan. Bugün Rus takımı ile görüşme olabilirmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt