Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan konusunda bence birileri araya girdi.

Gigi Becali kolay ikna olmazdı, Coman'da yaptığı hatayı yapmak istemedi.

Coman da Morutan umarım gider diye bir açıklama yapmıştı, FCSB psikolojik açıdan zor bir yer.
Yeni gelen td sözleşmesine Becali oynatacağım oyuna ve oyunculara karışamaz maddesi ekletmiş. FCSB gibi bir takım daha önce ne gördüm, ne de duydum. Bu arada Coman'ın Becali düşük çıkış opsiyonu koyarak sözleşme uzatmasını istiyormuş. Tanase kabul etmiş, 3 milyon çıkış opsiyonlu sözleşme imzalamış. Coman kabul etmiyormuş.

Morutan konusunda bence birileri araya girdi.

Gigi Becali kolay ikna olmazdı, Coman'da yaptığı hatayı yapmak istemedi.

Coman da Morutan umarım gider diye bir açıklama yapmıştı, FCSB psikolojik açıdan zor bir yer.
bu transferlerde lig kalitesinin ve milli takımın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.

romanya alt yapıda hagi'nin önderliğinde atılım yapsa da futbol olarak çok geriye gitmiş.Yöneticilik anlamında futbolu tekeline alanların bunda etkili olduğunu düşünüyorum.

Eğer iyi bir milli takım ve lig kalitesi olsaydı biz bu oyunculara teklif bile götüremezdik diye düşünüyorum.

Yeni gelen td sözleşmesine Becali oynatacağım oyuna ve oyunculara karışamaz maddesi ekletmiş. FCSB gibi bir takım daha önce ne gördüm, ne de duydum. Bu arada Coman'ın Becali düşük çıkış opsiyonu koyarak sözleşme uzatmasını istiyormuş. Tanase kabul etmiş, 3 milyon çıkış opsiyonlu sözleşme imzalamış. Coman kabul etmiyormuş.
Coman etmez tabii yav 5-6 kağıda alma noktasındaydık 30 istiyorum dedi herif zamanında.

Tanase kadayıf oldu zaten çok iyi herif de değil kimse istemez onu.

Ek olarak Becali akıllanmış olabilir hoca ve takım konusunda.

tjk kaan'ın başını almış.
velet tayfası vazgeçtik diye haber girmeye başlamış
mesajlarında pozitif bir ilerleme kaydedilmesi üzerine yasaklılar listesinden çıkartıyorum.

Ben trollüğü bıraktım siz de bırakın artık.

malum partinin trollerinden iticiler acayip leş bir tayfa.
Kaan ismi geçtiğinden beri Tjk bonservisle alamaz, Sasso da kiralamıyor diyorum ama forumumuzda da bolca bulunan hırboyslar niye biz almadık diye kafa açıyordu.

O trollerden bizimkilerin de pek farkı yok.

Tjk'nin bu transfer döneminde hiç bir transfer başarısı yok.

Ghezzal para için geldi.
Rosier malın teki ki onun da bonservisi henüz ödenmedi seneye -4.5 ile girecekler.
Alex 8 aydır boştaydı, düzgün talip çıksa niye bunlara gitsin.
Batshuayi için de fırsattı ŞL oynamak, EPLden talibi çıksa orada kalırdı zaten.

Olur da şampiyon olamazlarsa seneye yüksek maliyetli tek oyuncu alamazlar, Larin de beleşe ayrılacak.

:asd: :asd:
1629885420454.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt