Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanka 1.9m maas
Kim Min-Jae 2m maas
Tisserand 1.8m maas

Toplam: 5.7 milyon euro

Luyindama 1m euro maas
Marcao 900 bin euro maas
Nelsson 700 bin euro maas

Toplam: 2.5 milyon euro

Biz daha fazla bonservis odedik ama bu oyuncularin olasi satislarindan kasaya daha fazla para girecek + daha genc oyuncular. Dogru yoldayiz.

bu transferlerde lig kalitesinin ve milli takımın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.

romanya alt yapıda hagi'nin önderliğinde atılım yapsa da futbol olarak çok geriye gitmiş.Yöneticilik anlamında futbolu tekeline alanların bunda etkili olduğunu düşünüyorum.

Eğer iyi bir milli takım ve lig kalitesi olsaydı biz bu oyunculara teklif bile götüremezdik diye düşünüyorum.
FSCB yerine Cluj'da oynasalar çoktan popülerlikleri artardı çünkü FCSB hocasız ve disiplinsiz bir takım, tek kişinin keyfine göre oynadığı bir yapı var.

Hagi şampiyon olurken Rumenler çok övülüyordu işte Coman, Puskas, Hagi, Stanciularla vs. gibi oyuncularla da eski günlerine dönecekler deniliyordu ama iyi yönetemiyorlar

Heycan ve göğsümdeki baski gitti şükür.birde uykuya gec dalmazsam iyileşeceğim ama kendimi cok sıkıyorum uyurken.onemli bi gorusmem var,gun saydigimdan boyle oldu sanirim.5 gun var😁

bence ozan kabak gelecek ve stoper tandemi uzun yillar ozan ve nelsson olacak. yananci siniri önümüzdeki sene 4 ve 5 olacak.

muslera —-> irfancan
kabak
kerem
taylan
halil olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt