Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.953
- 92.280
- 5.263
Bir karar ver teaci
Maddi şartlar doğruysa forumda çıplak koşmam mühim görünmekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir karar ver teaci
FSCB yerine Cluj'da oynasalar çoktan popülerlikleri artardı çünkü FCSB hocasız ve disiplinsiz bir takım, tek kişinin keyfine göre oynadığı bir yapı var.bu transferlerde lig kalitesinin ve milli takımın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.
romanya alt yapıda hagi'nin önderliğinde atılım yapsa da futbol olarak çok geriye gitmiş.Yöneticilik anlamında futbolu tekeline alanların bunda etkili olduğunu düşünüyorum.
Eğer iyi bir milli takım ve lig kalitesi olsaydı biz bu oyunculara teklif bile götüremezdik diye düşünüyorum.
Gecenin 3ünde uyumayıp transfer peşinde koşan has 63 gslibune lan 63 kişi like atmış millet transfere hasret kalmış
samet sende artık yaz direk konuya![]()
Muharrem İnce, %35.Tamam hafızam kötü hatırlat sen kabul edeceğim dedim öyle bir şey varsa.
Hangi salak bu
Mustafa sen ne acayip 1 kardeşimizsin yaMorutanın da heyecanı bitti sırada ki gelsin
İtalyan kolpacı yeni haber girerse buraya atmak için tetikte bekliyorlar.Burada tjk transferlerini övüp duranlar nerede
Kaan transferini becerememişler bakıyorum sesiniz çıkmıyor