Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niye beni zorluyorsun ve kosmosun isine comak sokuyorsun kardes yeterrrrrr

Hoca ne dediyse ordayim suan icin, bi ara bjk mendez fln dediler orda hafif kuskulandim

Gerci hoca aynisini irfancanda yapti ayni hataya iki kez dusmez diyorum bu sefer essegini saglam baglamistir

images (5).webp

1 sene uzatsinlar opsiyonlu kiralasinlar bize iste. Mo da yapti öyle
8-12 civarına bitecek bu iş opsiyon olur olmaz bilemem ama asıl bütçe o bölgeye ayrıldı bence, ortamı bizden daha iyi koklayan yöneticilerimiz var çok şükür ne gaza geliyorlar ne kestirip atıyorlar 1 haftaya dananın kuyruğu kopar.

Hoca kendisi farkında değil.muhtemelen ama başkan veya birisi mutlaka uyarmalı göbeğe oyuncu alinmasada stoperlere oyun kurdurulmamali oyunu izlerken bunu nasıl anlamıyor aklım almiyor

Hoca kendisi farkında değil.muhtemelen ama başkan veya birisi mutlaka uyarmalı göbeğe oyuncu alinmasada stoperlere oyun kurdurulmamali oyunu izlerken bunu nasıl anlamıyor aklım almiyor

Baska kim kuracak :)

Artik oyunu tum takimlarda stoperler kuruyor bitti o uzun top donemi

Ligimizden ornek biz marcao fb szalai bjk wellington ts vitor baya baya iyiler bu konuda

Nelssonda hosuma gitti

Bizde ki sorun su takim boyunu bir turlu 30 35 metrelere indiremiyoruz

Fatih Terim : Bundan sonra oyuncuların geçmişine değil geleceklerine yatırım yapacağız.
Mostafa Mohamed (23)
Sacha Boey (20)
Barış Alper Yılmaz (21)
Alexandru Cicaldau (24)
Berkan Kutlu (23)
Morutan (22)
Victor Nelsson(22)
Teşekkürler Hocam :)
Hocaya çok laf söyleniyor da istenilen transferlerin hepsi bir şekilde yapılıyor. İsteyen de hoca. Umarım olmaz ama olası bir sıkıntıda bu transferlere de çok laf edilecek gibi geliyor bana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt