Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV'deki 23 yaşında Fildişili ön libero ve merkez orta saha oynayan İbrahim Sangare gelse kimse bir daha Melo ya da Fernando'nun ismini zikretmez adım gibi eminim ama alabilirler mi orası zor 9 milyon euro transfermarkt piyasa değeri PSV oyuncuyu Tolouse'dan 7 milyon euro'ya almış geçen sene bize 10'dan aşağı bırakmazlar ama bir oyuncuya 10 milyon euro vereceksem olsaydım eğer gözüm kapalı İbrahim Sangare'yi alırdım Morutan geldiğine göre Gedson'la işimiz kalmadı bizim bize şimdi daha ziyade ön libero lazım

Ozan kabak gelecekse Marcao gidebilir ama başkası olacaksa gelmesin.

Trabzon Berat için ne kadar ister acaba?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Beratı daha yeni aldılar zaten de berat ne alaka ? taylan berkan aytac 3 tane 8 var alacaksan bize orjini 6 numara lazım bunlar hep aynı tip oyuncular berat dahil..

Beratı daha yeni aldılar zaten de berat ne alaka ? taylan berkan aytac 3 tane 8 var alacaksan bize orjini 6 numara lazım bunlar hep aynı tip oyuncular berat dahil..
Beratı baya begeniyorum, Taylana teklifleri varmış diyorlar, onu satarsak ve ucuza kapatırsak alalım.

Aytaç bana göre değil.

Omer ve Akbaba 23 dakika oynayip toplamda 21 top kaybi yapmis. Dakikada bir top kaybi yapiyor bu ikili. Super lig'de herhangi bir kulupte 11 oynatmam bunlari. Kume dusmemeye oynayan takimlarda rotasyon oyuncusu olurlar en fazla su halleriyle. FT'nin artik ozellikle akbaba israrindan vazgeçmesi lazim.

Marcao falan gitmez ya,az kafa dinlesin,kendini fizik olarak hazirlasin.milli takim arasinda da 2 hazirlik maci yapar oynatiriz

Beratı baya begeniyorum, Taylana teklifleri varmış diyorlar, onu satarsak ve ucuza kapatırsak alalım.

Aytaç bana göre değil.

direkt oynayan bir adam mümkün değil vermezler.. ayrıca apo ile terimin arasının berat için açıldığınıda duymuştum otobüste tamam ouncu bizde demiş adam trabzona gitmiş.. hatta ondan sonra hoca isim vererek bir sürü oyuncu açıklamıştı.. yani herkes beratı istiyordu zaten keşke o zaman alabiliysekdik ama şuan gereksiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt