Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler s.a. Hocanın genelde iyi olaylarda tonlaması vurgusu farklı oluyor. Transfer için olumlu mu konustu. Benım yazılanlardan anladıgım olursa bazı isimler alabiliriz tarzında yani kesin değil. Ben mi yanlış anladım biri paylaşsın please.

Doğruya doğru yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlasa bile "yabancı" kaleciye gitmekten yanayım, Doğan Alemdar 'ın o potansiyeli olduğuna inanıyordum 18 yaşında olduğu için ama İrfan Can 23 yaşında hani çok büyük bir eşik atlaması lazım Galatasaray seviyesinde ilk 11 oyuncusu olması için ama Doğan 'ın atıyorum bugün ki İrfan Can yaşına gelmesi için önünde 5 senesi var 5 sene içinde çok büyük bir eşiği atlayabilirdi

Eğer kalecimiz Uğurcan / Altay veya Doğan olmayacaksa yerli kalecilere en azından şimdilik gitmemekten yanayım,

yanılıyorsun rengim. irfo eğribayat en az altay seviyesinde bir kaleci. 1 yıl büyük takım kaleciliği yapsın yeter.

Hoca ömer hayrani cikti. Yabanci kuralinda aanholt yerine bolca görecez gibi ömer. Hocanin bir bildigi vardir
PvA 'u öyle çok aman aman önemli bir oyuncu olarak görmediğim için benim zoruma gitmez açıkçası, 31 yaşında bu adam hani önünde öyle inanılmaz bir potansiyel de yok

Mesela Gedson gelecek olsa ilk önce PvA 'u harcarım sol bek Ömer Bayram mı olur yoksa Umut Meraş 'ı mı alırız ne bileyim Emre Kılınç 'tan Berkan Kutlu 'dan bir sol bek mi çıkarırız pek umrumda değil açıkçası Gedson 'u oynatmak için bir yer açmamız lazımdı der susarım

diyelim ki morutan tutmadi yinede satabilirsin hata anadolu takimi bile maasi 600k olan oyuncuya transfer edilebilir. ama tutarsa 10 milliona satabilirsin. maas konusu cok cok önemli. bak simdi falcaoya ve fenerbahcede zankaye

Bize karşı oynasam ilk baskı yapacağım kişi Lyu olur zaten maç boyunca da bol bol pas atıyorlar. İkincisi Marcao olur çalım atıp koşu yapmaya çalışır.. topu bir yerden sonra eline ayağına dolaştırır ve pozisyonunu sık kaybeder.. üçüncü taylan olur önündekilerle arasında baya mesafe var ve göbekte oynuyor.. çok geniş alanda oynamaya çalışıyoruz. baskı yedik mi sıkıntı oluyor.
O kadar anlatmisiniz cozumude anlatsaydin beri Kutlu Bey

1 aydır gedson beşiktaş temalı şöyle olcak böyle olcak ortada kalcaz temalı paylaşım yapanlar tekme tokat kovulmalı. lan gedson'u beşiktaş alınca terim'in kredisi biter diyen manyak bile vardı forumda

Beyler s.a. Hocanın genelde iyi olaylarda tonlaması vurgusu farklı oluyor. Transfer için olumlu mu konustu. Benım yazılanlardan anladıgım olursa bazı isimler alabiliriz tarzında yani kesin değil. Ben mi yanlış anladım biri paylaşsın please.

çok olumlu konuştu.
hatta 2-8 arasında gelecek oyuncular artık ocağa kadar ligle idare edecek fln dedi.

sürpriz 10 no olabilir dedi. yerli oyuncu kesin katılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt