Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi açıklama gelmiş hala bonservis ödemesini düzeltmiyorlar. Zıttı olduğunda saniyesinde güncelleniyor şurası.

1629902424499.png

Olsa yazardi bence daha once ki transferlede açıkladık serbest kalma bedellerini.
Doğru ben onu unutmuştum. Cica için KAP bildiriminde yazıyordu 25 milyon€. Teşekkürler hatırlatma için. :hat:

yanılıyorsun rengim. irfo eğribayat en az altay seviyesinde bir kaleci. 1 yıl büyük takım kaleciliği yapsın yeter.
İnşallah öyledir reis,

Şöyle bişey var mesela Uğurcan geçen sene tertemiz ligin en iyi kaleci performansını ortaya koydu, Doğan keza bence geçen sene 18 yaşında olmasına rağmen çok güzel bir çıkış yakaladı, Altay bu seneye çok acayip girdi ama İrfan Can 'ın kariyerinin herhangi bir kısmında lige damga vurduğunu görmedim ben tabii önümüzdeki sene bu eşiği atlayıp canavar gibi bir kaleci de olabilir ama mevcut durumunu düşündüğümde çok razı değilim açıkçası

Gelir 2 sene içinde acayip bir kaleci de olabilir orasını bilemem ben mevcut durumuyla konuşuyorum

ANÇ yazıp transfer olmayacak yazmıssınız. Meger Ahmet Nur Cebıymıs. Ali Naci Kucuk sandım suratım dustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt