- 1 Şubat 2009
- 25.114
- 25.308
- 3.468
Hoca en başından beri sürpriz transferler olabilir derken özellikle 10 numarayı kastediyordu belli ki. Artık her kimse tecrübeli biri olduğu da açık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedava3,5m muazzam beee
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Feghouli yarıyordu işte, sözleşme süresi önemli.bir tane 3 milyonluk adam fazla bozmaz bizi bence ama o maaşı verdiğin adam da takımı sırtlamak zorunda. bizdeki yüksek maaşlıların sıkıntısı hem aşırı yüksek maaş almaları hem de hiç bi halta yaramamaları.
Aga o transferde ŞİKE döndü, itiraf etsinler 15 e bırakalım Marcaoyu.müdür nadir falan bulunmuyor bu sol ayaklı stoperler. uğur k zırvası bu. bir tomar adam bulursun
ben de isterim 25e gitsin de bu hayalleri kurup götümüzde patlayan onlarca futbolcu var mazide. artık ders alıp sürekli sirkulasyonu sağlamak lazım
Kim veriyor Denayer'e o parayımarcao ve szalai ikiside en az 15 mil € edecek topçular.
ispanya felan yapsalar en az ikiye katlar. denayer bile 25-30 piyasa yaptı.
Bedava
Draxler diyorum ben, satış listesinde ve şuana kadar imza atmadı hiçbiyere.Hoca en başından beri sürpriz transferler olabilir derken özellikle 10 numarayı kastediyordu belli ki. Artık her kimse tecrübeli biri olduğu da açık.
o zaten saçmalığın daniskası. sanki genç yetenekle sözleşme imzalar gibi belhanda ile 4 feghouli ile 5 yıllık sözleşme imzalamak skandal bir iş.Feghouli yarıyordu işte, sözleşme süresi önemli.
Babelle Falcao 2+1, Feg 4 sene olsaydı şu an kraldık mesela 3ü de gitmişti.
Draxler diyorum ben, satış listesinde ve şuana kadar imza atmadı hiçbiyere.
Doğrudan bir Gedson sorusu gelmedi. Şöyle bir muhabbet oldu ama;Beyler rica etsem hoca Gedson ozelınde konustu mu yahu?![]()
Daha önce anlaşmıştık ta seçim yüzünden beklemedi bizi gitti sözleşme uzattı. Belki çok gizli el altından hiç haber sızdırmadan uğraşıyorlardır.Draxler ile ilgili bizim ilgilendiğimize dair hiç haber çıktı mı?