Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca en başından beri sürpriz transferler olabilir derken özellikle 10 numarayı kastediyordu belli ki. Artık her kimse tecrübeli biri olduğu da açık.

bir tane 3 milyonluk adam fazla bozmaz bizi bence ama o maaşı verdiğin adam da takımı sırtlamak zorunda. bizdeki yüksek maaşlıların sıkıntısı hem aşırı yüksek maaş almaları hem de hiç bi halta yaramamaları.
Feghouli yarıyordu işte, sözleşme süresi önemli.

Babelle Falcao 2+1, Feg 4 sene olsaydı şu an kraldık mesela 3ü de gitmişti.

müdür nadir falan bulunmuyor bu sol ayaklı stoperler. uğur k zırvası bu. bir tomar adam bulursun
ben de isterim 25e gitsin de bu hayalleri kurup götümüzde patlayan onlarca futbolcu var mazide. artık ders alıp sürekli sirkulasyonu sağlamak lazım
Aga o transferde ŞİKE döndü, itiraf etsinler 15 e bırakalım Marcaoyu.

marcao ve szalai ikiside en az 15 mil € edecek topçular.

ispanya felan yapsalar en az ikiye katlar. denayer bile 25-30 piyasa yaptı.
Kim veriyor Denayer'e o parayı

TM değeri çoğu zaman sadece göstergedir, menajerlerin; kulüp başkanlarının para yedirdiği bir oluşum.

Eski aşk mı depreşti yoksa :) Hoca taktıgı zaman takıyor.

Hoca en başından beri sürpriz transferler olabilir derken özellikle 10 numarayı kastediyordu belli ki. Artık her kimse tecrübeli biri olduğu da açık.
Draxler diyorum ben, satış listesinde ve şuana kadar imza atmadı hiçbiyere.
Hatta anlaşılmıştı sözleşme uzatmadan önce, seçim yüzünden beklemedi bizi.

Feghouli yarıyordu işte, sözleşme süresi önemli.

Babelle Falcao 2+1, Feg 4 sene olsaydı şu an kraldık mesela 3ü de gitmişti.
o zaten saçmalığın daniskası. sanki genç yetenekle sözleşme imzalar gibi belhanda ile 4 feghouli ile 5 yıllık sözleşme imzalamak skandal bir iş.

Draxler Bayernin daha yüksek maas teklifini geri cevirip Paris ile yeni sözlesme imzaladi. Sevgilisi orda kalmayi tercih etmis diye.

Genç oyuncuları kabul edilebilir bir maaş skalasıyla alıp futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım yaptık, başarı gecikse bile yeniden yapılanma konusunda doğru hamleleri yapıyoruz. Takım heyecan ve umut veriyor

Beyler rica etsem hoca Gedson ozelınde konustu mu yahu? :)
Doğrudan bir Gedson sorusu gelmedi. Şöyle bir muhabbet oldu ama;

Burhan Can: Baktığımızda 3 yerli Taylan-Berkan-Kerem görünüyor. Olası bir yabancı orta saha transferinde Gedson diyelim, başkası diyelim biz biraz zorlanıyoruz 3. Türk kim olacak diye. Bu Halil ya da yerli kaleci transferini zorunlu hale mi getiriyor olası Gedson transferi?

Fatih Terim: Matematiğe döneceğiz mecburen. Kendimize göre bizim bazı matematiklerimiz var. Yerlilerden çok önemli oyunculara sahibiz. Açıkçası çoğunu da bırakmak istemedik üç olmasına rağmen. Biz geçen sene 15 Türk ile oynadık. Kuralı zaten ben çıkarttığımda Türk kuralı olarak çıkartmıştım, kuralı zaten uyguladık biz.

Orada başka formüllerimiz var tabi. Ayın 8'ine kadar da bu formüller hayata geçebilir. Sadece Gedson ile ilgili değil, bazı Türk oyuncularla ilgili de geçebilir ama bizim orada herhangi bir sıkıntımız olmayacak. Hazırız biz o konuya. Gerekirse bazen Türk kalecimizle çıkacağız. Ama oyunda da bir sıkıntımız olmayacak, hatta artı yakında alternatifler de artabilir.

Yani Türk zorunluluğunu hiç düşünmenize gerek kalmayabilir. Bu birilerini takip ediyoruz veya bize katılacak, katılabilir manasında söylüyorum.

Hoca bu dolayı Gedson sorusuna bayağı içten bir gülümsemeyle cevap verdi bu soruya ve transfer için olumsuz konuşmadı. Kesinlikle bir yabancı orta saha geleceğini düşünüyorum bu açıklamalara göre.

Muslera

Boey--Luyindama--Nelsson-- PvA

Morutan--Taylan--Berkan--Emre Kılınç

Mostafa--Sörloth

Sörloth yerine kuvvetli önde basan bir scouting transferi de olabilir. Fatih Terim'in bildiği işe dönmesi lazım mıy mıy pas futbolunu beceremiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt