Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TM'de -23 bilançomuz gözüküyor. Aşırı kaale alınacak bir durum mu bu?
Takside böldümüzde bu sezon için bize etkisi şöyle;
Morutan: 1.165.000€
Cica: 2.165.000€
Nelsson: 1.400.000€
Boey: 1.000.000€
Berkan: 4.000.000€
Barış Alper: 1.500.000€

Toplam: 11.230.000€

Cica ve Nelsson'un KAP açıklamalarında bonservisleri 3 ve 5 yıl içinde ödenecek şeklinde açıklandı. Belki taksit bile değil de istediğimiz şekilde bu süre zarfında ödeyeceğizdir, bilmiyorum. Taksit olayının faydası bu işte. O bilanço bize çok yük olmayacak. Sponsorluk anlaşmalarıyla da zaten muhtemelen hepsinin taksidi çok rahat ödenir. KAP bildiriminde açıklamadığımız miktarlar da var. Berkan için ne kadar ödediğimizi kesin olarak bilmiyoruz, daha az ve yine bu şekilde taksitli bir ödeme de yapmış olabiliriz.

krosnodar takımının teklifi iddia edilince ihale bahattin demirbileğe kalıcak çoğu insan makarasına yazıyor ama inanan olabilir bu inşaatcı abimiz krosnodar'da yönetici vs değil kulubun baskanı yada sahibi arkadası bağlantısı bu kadar(kendisinin bi roportajında okumustum)

E9pVVCSWUAc-9z3

Ianis Türk vatandaşı sayılmıyor galiba değil mi? Çok fazla bilgi kirliliği var.

Takside böldümüzde bu sezon için bize etkisi şöyle;
Morutan: 1.165.000€
Cica: 2.165.000€
Nelsson: 1.400.000€
Boey: 1.000.000€
Berkan: 4.000.000€
Barış Alper: 1.500.000€

Toplam: 11.230.000€

Cica ve Nelsson'un KAP açıklamalarında bonservisleri 3 ve 5 yıl içinde ödenecek şeklinde açıklandı. Belki taksit bile değil de istediğimiz şekilde bu süre zarfında ödeyeceğizdir, bilmiyorum. Taksit olayının faydası bu işte. O bilanço bize çok yük olmayacak. Sponsorluk anlaşmalarıyla da zaten muhtemelen hepsinin taksidi çok rahat ödenir. KAP bildiriminde açıklamadığımız miktarlar da var. Berkan için ne kadar ödediğimizi kesin olarak bilmiyoruz, daha az ve yine bu şekilde taksitli bir ödeme de yapmış olabiliriz.
Berkan'a direkt 4 verme ihtimalimiz yok zaten TL şeklindedir anlaşma.

1.5+1.5+1 şeklindedir ve 1 bonustur yüksek ihtimalle yıllara yayılacak şekilde.

2+13 zorunlu opsiyonla verelim Krasnodar'a
Siz sağ biz selamet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt