Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao'yu kaça bırakırsın?Berkan'a direkt 4 verme ihtimalimiz yok zaten TL şeklindedir anlaşma.
1.5+1.5+1 şeklindedir ve 1 bonustur yüksek ihtimalle yıllara yayılacak şekilde.
Ianis Türk vatandaşı sayılmıyor galiba değil mi? Çok fazla bilgi kirliliği var.
Portekizli Ribeiro var işte ama izlemedim hiç.hemen bi sol stoper scout etmemiz lazım
Marcao 10 civarina satilip Sangare istense?
arda zamansız gitmeseydi doldururduk yerini. gelen tüm parayı rieraya basmıştıkEn iyi stoperini 8 milyona vermek salaklik. Biz ardayi sattik ama yerini doldurana kadar dünya para harcadik.
Ozan’ı kiralık veriyolar mı adminim büyük avantaj olurPortekizli Ribeiro var işte ama izlemedim hiç.
Keşke Boscagli bizim olsa
İroni yapıyorum aramızdaki bazı çakal kuşlar içinsıddık!!! hoca basın toplantısında söyledi ya bize geldiği için çok mutlu diye
10+bonusa ben fitim.Marcao'yu kaça bırakırsın?
Transferle alakasız ama umarım bugunleri görürüz. Kızınca cok güzel oluyor Galatasaray'ım ya.
Ben izledim kefilim çift haneye satılır kafa atmazsa.Portekizli Ribeiro var işte ama izlemedim hiç.
Keşke Boscagli bizim olsa
8'e bile bırakırım şahsen. Bu adamın dikiş tutacağını sanmıyorum bu saatten sonra. Takımda Marcao'ya karşı cepheleşme olmama ihtimalini düşük görüyorum çünkü. Scout ekibi o paraya iyi kötü birini bulur.Marcao'yu kaça bırakırsın?
Muhtemelen öyle. Güzel bir süreç geçiriyoruz, gerekli yerleri de bu şekilde bitiririz umarım. Hoca çok umutlu ve mutlu. Takım maç kazandıkça, stres azalır, keyifli maçlar izleriz diye düşünüyorum.Berkan'a direkt 4 verme ihtimalimiz yok zaten TL şeklindedir anlaşma.
1.5+1.5+1 şeklindedir ve 1 bonustur yüksek ihtimalle yıllara yayılacak şekilde.