Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Nur Çebi Gedson Fernandes transferinden vazgeçtiklerini açıklamış.
Şuna 100 milyon Euro da versen Galatasaray da oynamak için sana HAYIR diyen Gedson Fernandes TOKATI desene!
Sen kovmuyorsun ben istifa ediyorum demek gibi olmuş diyorsun :)

Bence zor ama bu hamleler yapılmalı.İsimlerde değişiklik olabilir.Mesela draxler tarzı bir adam bu kadroya hem kalite hem mevki olarak cuk oturur.Bu sefer marutandaki baskıyıda almış oluruz.Şimdi özellikle ofansif anlamda başka transfer olmazsa marutanda çok büyük sorumluluk olacak. Bence çok zorlanırız.

Yukarıdaki isimlerden sadece okay yokuşlunun yerine yerli kaleci ,6 numarayada kiralık iyi bir oyuncu aldık mı muazzam olur.Bu şekilde sol bekde ömere bile razıyım.Çokda oynar bence.

Böyle genç tapusu alınmış oyuncu topluluğunda iki,üç tane opsiyonlu veya opsiyonsuz kiralık oyuncu olması sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
Okay'ı ben de sevmem ama stoper - dos alternatifi olarak makul bir seçenek şu an.

Yerli gerekiyor açıkçası takıma.

İrfan'a 3.5 vermek de riskli iş.

10 numaramiz aribo mu acaba
Arabo mu?
670FBC20-E864-4A8D-BED0-9C496BCD07CD.webp

Mostafa için bahsedilen rakamlar neler ? Bize toplam maliyeti 5 milyon euroydu sanırım. Kaça satabilecekler ki ?

@burhancanterzii
:''Halil Dervişoğlu, net bir şekilde Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray yönetimi oyuncunun babası ile kontakta ancak Brentford sıcak para istiyor. Torino ve bir İtalyan takımı oyuncu için devrede.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt