Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 971
- 774
- 638
Bu takıma 2 yıl sabredebilirsek bu gençler birbirine alışırsa üst üste başarılar gelecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kovmuyorsun ben istifa ediyorum demek gibi olmuş diyorsunAhmet Nur Çebi Gedson Fernandes transferinden vazgeçtiklerini açıklamış.
Şuna 100 milyon Euro da versen Galatasaray da oynamak için sana HAYIR diyen Gedson Fernandes TOKATI desene!
Okay'ı ben de sevmem ama stoper - dos alternatifi olarak makul bir seçenek şu an.Bence zor ama bu hamleler yapılmalı.İsimlerde değişiklik olabilir.Mesela draxler tarzı bir adam bu kadroya hem kalite hem mevki olarak cuk oturur.Bu sefer marutandaki baskıyıda almış oluruz.Şimdi özellikle ofansif anlamda başka transfer olmazsa marutanda çok büyük sorumluluk olacak. Bence çok zorlanırız.
Yukarıdaki isimlerden sadece okay yokuşlunun yerine yerli kaleci ,6 numarayada kiralık iyi bir oyuncu aldık mı muazzam olur.Bu şekilde sol bekde ömere bile razıyım.Çokda oynar bence.
Böyle genç tapusu alınmış oyuncu topluluğunda iki,üç tane opsiyonlu veya opsiyonsuz kiralık oyuncu olması sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
arda turan10 numaramiz aribo mu acaba
Arabo mu?10 numaramiz aribo mu acaba

Savaş Corlu:Fegholi 2 maçtır sahanın yıldızı
Ulan bunun gibi heriflerin bu işten para kazanması nedir ya haha