Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Yarın maç var; Cica ve Nelsson yok. Yerine oynayanlar iyi oynayıp turu getirir umarım. Eylül ayında Avrupa'dan elenmekten bıkkınlık geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün çok kötüler üstat.
Shakhtar'da hoca yok gibi hatta.
yenilsek de elenmiyoruz bu sefer.Yarın maç var; Cica ve Nelsson yok. Yerine oynayanlar iyi oynayıp turu getirir umarım. Eylül ayında Avrupa'dan elenmekten bıkkınlık geldi.
Regista oynar yav berkay aslındaÇünkü alakasız adamlar kanka
musli şaşa alpaslan luyi pva kerem taylan berkan emre k babel digneYarın maç var; Cica ve Nelsson yok. Yerine oynayanlar iyi oynayıp turu getirir umarım. Eylül ayında Avrupa'dan elenmekten bıkkınlık geldi.
Yok be kanka ne registası ne berkayıRegista oynar yav berkay aslında
guzel kardesim/abicim terimrim ben artik futboldan acik ara uzaklastigini teknik ve taktik bilgisinin cok eskilerde kaldini dusunuyorum , o yuzden futboldan anlayan bir teknik ekip ve direktor dedim

Doğruyenilsek de elenmiyoruz bu sefer.
Yapılanma yapacak bir ortam mı vardı? Ffp şu bu... Ne bol keseden sallıyorsunuz arkadaş. Bugün mü doğdunuz nedir anlamıyorum...3 seneden beri nerdeydi ? yapilanma simdi mi aklina geldi beyimizin ? cok yapilanma meraklisi isen yavas yavas yaparsin 3 senin sonunda bir sistemin olur elle tutulur bir oyun planin olur giren cikan adam ne yapicagini bilir . 3 sinif orta kuzey avrupa takimlari kok sokturemez sana eleme grubunda iki macta 7 -8 gol yemezsin . sen hala yok muratani aldim , yok cikeldau geldi ...simdi mi aklina gelmis rumen pazarina girmek , transfer sezonu baslamadan once popesku hagi geldi ziyaret etti terimi sonra romanyadan trasnfer yapmaya basladi , saonra yeni yapilanma laflari ediyor , ben artik yoruldum .. terimin bu 90 lardan kalma mantalitesi oyun gorusu ve bilgisizliginden ,,,
Yok be Hocam senlik değil durum. Futbolla da alakası yok. Bir video izledim de hayvanat bahçesi ile alakalı. Ondan yazdım.yapma be halit , benim yaptigim zalimlik degil , terimin yapklarina, bu zamana kadar klube ve takima kattiklarina minnettarim , ama artik yeter , terim yaslandi bunun farkinda degil egosu gereksiz yere sisik , teknik ve takik olarak cok geriledi , birakmasi lazim , bunu soylemek zalimlik degildir ,