Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Harbi mi ahahbhdasFmde yapıyorum kanka eksantrik işleri seviyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi mi ahahbhdasFmde yapıyorum kanka eksantrik işleri seviyorum
Rangers, Fener ve Slavia elenebilir. Bir ihtimal Celtic. Diğerleri rahat skor aldı.İlk sonuclar nasil elenebilir gibiler mi yoksa tirt mi
Olmaz o iş avuçlarını yalarlar millet bonserividyle bile 11’e vereye tereddüt ediyo utanmadan opsiyon için 11 teklif ediyolar çok istiyolarsa versinler 4 milyon kira ücretiManolas ayrılacaktır
Yoksa ne diye Marcao'nun peşine düşsünler
Hiç öyle ayrılırsa ancak o zaman alınır felan demesinler
Ayağı kopmuyor tabiki ama boşuna da sağ stoper sol stoper dememişler. Kaleciyi de forvete koyalım ayağı kopmuyor nasılsa renktaşSola cekince adamin ayagi mi kopuyo abicim kafayi mi yediniz ya
İns marcao giderse alacagimiz stoper hazirdir guveniyorum scout ekibine sahsen
"En iyi defans Ofans dır."Fazla ofansif değil mi
Basında geçen teklifler dişe dokunur değil yav hiçbiri tamam gitsin gitsinde ederini bulmadı herif niye gidiyo şahsen şöyle bi durum oluştmuş olabilir muhtemelen 1 ay önce falan marcao ya daha yüksek teklif yapan herifler şu anda pusuya yatıp bizim göndermeye mecbur olduğumuzu düşünüyolar bu yüzden pazarlıkta elleri güçleniyo bilemedim çok arada kaldımhoca bugun teklifler var ama 2 tarafta memnun olmali falan dedi. acaba marcao gitmek istiyor ama teklifi mi begenmiyoruz
Ya abarttikca abarttiniz sacma sapan ornekler vermeyin yok bekmis yok kaleciyi forvet yapmis. Ramos-varane vidic-ferdinand carvalho-terry vsvs ne stoper 2lileri var. Solak olsa ekstra midir evet iyi olur ama olmayinca da yapcak bisey yok bjk sol stoperinde kazma vidayla sampiyon olduAyağı kopmuyor tabiki ama boşuna da sağ stoper sol stoper dememişler. Kaleciyi de forvete koyalım ayağı kopmuyor nasılsa renktaş![]()