Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İns marcao giderse alacagimiz stoper hazirdir guveniyorum scout ekibine sahsen

Manolas ayrılacaktır
Yoksa ne diye Marcao'nun peşine düşsünler
Hiç öyle ayrılırsa ancak o zaman alınır felan demesinler

Manolas ayrılacaktır
Yoksa ne diye Marcao'nun peşine düşsünler
Hiç öyle ayrılırsa ancak o zaman alınır felan demesinler
Olmaz o iş avuçlarını yalarlar millet bonserividyle bile 11’e vereye tereddüt ediyo utanmadan opsiyon için 11 teklif ediyolar çok istiyolarsa versinler 4 milyon kira ücreti

Marcao‘yu satacaklarını düşünmüyorum.
Ama satacaklarsa da Ali Koç üzerinden satmalılar.
Elif gibi 175 bin Euro’ya aldıkları Makedon’u 17 Milyona Napoli’ye sattığına göre, aynı oranda kar koyarsak Marcao’yu 400 milyon Euro’ya rahat satar.
200 bize verse kendisine de 200 kalır.Win-Win.

Marcao Napoli'nin 1. sıra ismiymiş. Versinler istediğimiz parayı.

hoca bugun teklifler var ama 2 tarafta memnun olmali falan dedi. acaba marcao gitmek istiyor ama teklifi mi begenmiyoruz
Basında geçen teklifler dişe dokunur değil yav hiçbiri tamam gitsin gitsinde ederini bulmadı herif niye gidiyo şahsen şöyle bi durum oluştmuş olabilir muhtemelen 1 ay önce falan marcao ya daha yüksek teklif yapan herifler şu anda pusuya yatıp bizim göndermeye mecbur olduğumuzu düşünüyolar bu yüzden pazarlıkta elleri güçleniyo bilemedim çok arada kaldım

Ayağı kopmuyor tabiki ama boşuna da sağ stoper sol stoper dememişler. Kaleciyi de forvete koyalım ayağı kopmuyor nasılsa renktaş😊
Ya abarttikca abarttiniz sacma sapan ornekler vermeyin yok bekmis yok kaleciyi forvet yapmis. Ramos-varane vidic-ferdinand carvalho-terry vsvs ne stoper 2lileri var. Solak olsa ekstra midir evet iyi olur ama olmayinca da yapcak bisey yok bjk sol stoperinde kazma vidayla sampiyon oldu

Bu sezon Avrupa'da oynayacağız her şartta yani Marcao daha da piyasa yapabilir acele etmemizi gerektiren bir durum yok. 1-2 Milyon'a zorunlu opsiyonsuz kiralanması çok anlamsız olur. Ligde 3-5 maç oynarız Marcao'suz yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt