- 18 Mayıs 2011
- 22.984
- 12.542
- 1.998
Hanım şimdi WhatsApp dan morutan ın 10 yaşında Hagi ile konuşmasını okuyup göndermiş. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keramettin admirim cicaldou çok iyi topçu onu biliyorum. morutan 3.5 olunca 6.5a ne dersin?Dünya'da transfer frekansı çok düşük bu arada hala.
Bu fırsat demek oluyor para harcayacak takımlar için.
Ali Koç u hiç iyi görmüyorum.Fenerin ilk seneden sonra maaşların arttığı mevzusu doğru galiba.
Baya tıkandılar.
Kiralık kastediyo sanırsam bonservisiyle almayızOzanı çok beğenmiyorum, defoları çok ama mecbur kalacağız sanırım bu transfere. Marcao parasını Ozana yatırmak akıllı bir iş gibi gelmedi bana.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
17.dakikada vakit geçirmeye çalışan rakiplerin olduğu ligde ne işi var adamın.bu arada guardiola 2023de ayrılıp ya milli takım ya da güney amerikadan ya da avrupanın aşka erlerinden heyecan yaşayabileceği bir takım çalıştırmak istiyormuş
neden olmasın derim heyecanın alasını yaşar bizde
Katilirsak limitten 4m aciliyormu yani? Avrupaya katildigin an gelirin 3de 2si limitlere yaziliyordu. Bejekem magdur olmasin diye yeni duzenlenmisti bu kural
Gelmez Fransa'ya giderbu arada guardiola 2023de ayrılıp ya milli takım ya da güney amerikadan ya da avrupanın aşka erlerinden heyecan yaşayabileceği bir takım çalıştırmak istiyormuş
neden olmasın derim heyecanın alasını yaşar bizde
Bizde koyarlar diye düşünüyoruzTinerciler çekmiş kafayı kim gelse farketmez içerde koyar geçeriz diyorlar

hea
Morutanda geliyor.Sekidika’yi yolladiktan sonra yabanci sayimiz 14 oluyor
Falcao’nun da gidecegini dusunuyorum 13
Marcao satilirsa 12
Babel,Feghouli ve Diagne ile yola devam edilecek buyuk ihtimal
Bu sartlarda Orta sahaya Gedson veya yine genc bir oyuncu transfer edilir
Son yabanci hakkimizi da stopere kullanabiliriz