Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlardaki cahil cesareti. Baktığın zaman Avrupa'da hiç bir zaman başarılı bir kulüp olmadılar, ne olduğunu bilmiyorlar. Bizim düştüğümüz gibi gruplara düşseler boylarının ölçüsünü alacaklar ama eşşek balı var heriflerde.

Napoli
Benfica
Kiev
Monaco
Leipzig
Porto

Bir tane kafa takım çekmediler iki senede.
Bu sene inşallah şöyle baba bir gruba düşerler de hayallerden biraz gerçeğe dönerler.

Mohamed neden satilmak isteniyor mantigim almiyor adam ilk geldigi gibi oynarsa 2 seneye 20-30 milyon en az
Bende anlamış değilim sanırım bizim oynamak istediğiniz oyun sitiline uymuyor
Benim tahminimce Halil gelirse direk 11 oynat hazırsa neden dersek Fatih Hocam daha aktif oyunun içinde olan daha hareketli forvet istiyor gibi dün de bunu belirtti bence
Mohamedse tam bir ceza sahası forveti onu beslersen 20de atar 30da ama bizde sanki uyum tutmayacak gibi
Tamamen benim tahminim

Mustafa Cengiz yonetimini oyuncu satisi konusunda iyi olmadiklari icin elestiriyordum. Bakalim bu yonetim oyuncu satabilecek mi.

Aynı adamları satmaya çalışıyorlar sorun yönetimde değil o maaşlarla o adamları alanlarda rengim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben psg bayern benfica karga grubu isterim.
Benfica psv atmosferinde 10 kişi bile çok yorulduğu dakikalar hariç çıktı gol yemeden.uber bi durum olmazssa benfica karga maçlarında her 4 ataktan bi gol atabilir kısmetse.benfica yeterki ciddiye alıp oynasın bayern psg kadar ezici olur kargalara karşı tahminimce.tabii gerçeği ancak Allah bilir herzaman

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt