Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.953
- 92.280
- 5.263
Bir daha hiç bonservisli transfer yapamayacağız diye korkmuştum.
Ne kötü zamanlar geçirdik yav.
Fazia gunlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir daha hiç bonservisli transfer yapamayacağız diye korkmuştum.
Ne kötü zamanlar geçirdik yav.
Fazia gunlerdi
90 puanla oluruz gibi108 puanla şampiyon oluruz renktaş çok acayip bir kadro kurmuşsun
Ya mevzu bu değil sadece.
Shakhtari SLye taşıyıp bjkyi 4. Torbaya atan efsane gol
Bu hafta sonu 6 olacak. Eğer kiralık vereceksek cezayı orada çekmesi işimize gelir7 maç kaldı lan
şampiyon olacaklarına inanarak öyle yapmışlardı+ limitten dolayı. sağolsun büyük galatasaraylı karbonat hocam içine etti planlarının.Fenerin ilk seneden sonra maaşların arttığı mevzusu doğru galiba.
Baya tıkandılar.
Ya mevzu bu değil sadece.
Monaco altı pastan falan gol kaçırdı, Shakhtar tek pozisyona girdi attı. Volland tek başına 10 şut atmıştır kaleye. 37 yaşındaki yedek kaleci hayatının maçını oynadı.
Önceki gece de PSV boş kaleye kaçırdı mesela, Zahavi atsa PSV alabilirdi o maçı da.
Güzel grup olur xdSobozlainin Ersinin üzerinde dans ettiğini görebiliyorum
fatih hocam seneye bırakınca kralı direk getirmek lazım
Cimbom Ajans'tan Ahmet Denizci'nin haberine göre Galatasaray'da 10 numara için PSG'den ayrılması söz konusu olan Pablo Sarabia gündemde.
Sagolsun becalimiz, adam gizli taraftar cikti. Ne yapti etti caktirmadan ucuza sattişaka gibi haziranda morutan ismi geçerken 15 istiyorlar imkansız diyordukşimdi kadroda adam

Bu konu gene neyse de...Sarabia'nin maasi 5 milyon euro kusur senelik. Millet nasil salliyor yav...