Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulsunlar o zaman, alt yapıdan kaleci diye patates çıkıyor. Ben kendimi bildim bileli bizim yerli iyi kalecimiz hiç olmadı. Yabancı kalecilerden yana hep iyi tercihlerimiz oldu. Bu kadar iyi yabancı kalecilerimiz varken arkada duran adam ancak süs kabağı gibi bekler. Dediğin gibi komple güvenip forma vermemiz ve her hatasında arkasında durmamız gerekir ki biz de öyle bir sabır da maalesef yok. Ben Muslera’yı kesebilecek değil arkasında durabilecek kırk yılın başında kaleye geçerse sırıtmayacak bir kaleci diye onu önerdim ki onun için bile dönen rakamlar çok uçuk fiyatlar. Muslera kalede iken genç kaleci olsam Galatasaray’ı tercih etmem.
Taffarel ile Muslera'nın gelişimi muazzam ama ikinci bir kaleci geliştirememek kulübün ayıbı.

Taffarel ile Muslera'nın gelişimi muazzam ama ikinci bir kaleci geliştirememek kulübün ayıbı.
Keşke yetiştirseler, ben Volkan Kilimci, Hayrettin, bir de deli vardı adı aklıma gelmiyor hepsi kovaydı. Simoviç, Mondragon, Taffarel, Muslera hepsi üst düzey kaleci olarak kalıp gittiler.

Marcao kalırsa ve cezası bittiğinde;
Luyi - Nelsson - Marcao
ile üçlü defans mantıklı olur mu?
(Bunları yedeklemek için Boey-Alpaslan-PVA olabilir)
Mevcut orta sahamızla biraz zor gibi. Gedson gelince daha mantıklı olabilir.

Bu şekilde 3 Türk oyuncu oynatma konusunda elimiz biraz rahatlayabilir.
Elimizde defans haricinde kullanabileceğimiz Türk oyuncular var......

Sol stoper ne zamandan beri solak olmak zorunda yahu; bu varsayım nerden çıktı?
Genel olarak insanımızdaki mevcut düz mantık buna itiyor. Oysa Marcao'dan önce ben adam akıllı sol ayaklı stoper hatırlamıyorum. Ne zaman marcao geldi medyada "solak oyun kurucu stoper" ifadesi türemeye başladı insanımız da bir anda "abi sol stoper tabi solak olmak zorunda" yargısı oluştu.

draw-20210826130539512.webp
nasıl kura?

fatih hocam seneye bırakınca kralı direk getirmek lazım

Uğur meleke romantiği genç yabancı TD lerde hafif bir ışık görse hemen sakso çekmeye başlar.
İyi hoca olabilir de abi ne dahisi. DahiliK bu kadar basit bir sıfat değil.

Son düzenleme:
-Ozan Kabak
-Orkun Kökcü
-Okay Yokuşlu
-Kaan Ayhan

Bu isimlerden 1 tanesi gelicek gibi hissediyorum bakalım hayırlısı.

fıratı mezardan çıkarıp maçımıza verdiler yine yönetim acil açıklama yapmalı bu gidişle ali aydını muhittin boşatı falan getirecekler

Marcao kalırsa ve cezası bittiğinde;
Luyi - Nelsson - Marcao
ile üçlü defans mantıklı olur mu?
(Bunları yedeklemek için Boey-Alpaslan-PVA olabilir)
Mevcut orta sahamızla biraz zor gibi. Gedson gelince daha mantıklı olabilir.

Bu şekilde 3 Türk oyuncu oynatma konusunda elimiz biraz rahatlayabilir.
Elimizde defans haricinde kullanabileceğimiz Türk oyuncular var......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt