T. Berk Bayraktar
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 416
- 559
- 638
Kirayi da bize odetiyodur o.. dogalgaz elektrik falan da bizdedir.. arabada tait tanıma bile vardırBasak olsa niye esyalarini toplasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kirayi da bize odetiyodur o.. dogalgaz elektrik falan da bizdedir.. arabada tait tanıma bile vardırBasak olsa niye esyalarini toplasin
Kirayi da bize odetiyodur o.. dogalgaz elektrik falan da bizdedir.. arabada tait tanıma bile vardır
O da kesin bilgi değil, ciddi satıştan pay vardır.Olympiakos a 5 küsür milyona mı satmışlardı sonra
uğur meleke yine maçı izlememiş, istatistiklere bakıp bir hayal kuruyor. bu maçı da geçtim, farioli geldiğinden beri tek seti stoperlerin veya biglia'nin herkesi yerleştirip, merkezden birkaç aksiyon gerektiren basit bir örgü. bütün rize maçı aynı şeyi denediler. rize de genişliği dar tuttuğu için hiçbir şey yapamadılar. maçı bir takım kazansa veya daha doğrusu bu kadar ayaksız olmasalar rize kazanacaktı zaten.
anlıyorum bu adam eli ayağı düzgün, genç, yabancı filan, kaleden çıkarken güzel multimedya sunuyor da şu ana kadar insanların olmasını hayal ettiği şeyi ben göremedim sahada farioli'den. takımlar karagümrük'e karşı iyice dar oynamayı keşfettiğinde (ki geçen sene biz ve konya da bu şekilde oynadı) ne olacak ben de merak ediyorum.
!!!!!!!Ataberk Dadakdeniz daha yakin İrfancan Eğribayat ama yinede daha iyi olur!
Halil Dervisoglu bence yakinda bize gelir!
Gedson bi ihtimal artik, ben yinede ya Gedson yada Diengi istiyorum.
Falcao MLS‘e .
Bakalim ne olacak, bence böyle olma ihtimali yüksek
03 Eylül 01.00 en geç kadro bildirimiSaat kacta?
Admin bende duyum verebilir miyim? Vidalarını gevsetmıs gıbısın nöbetin!!!!!!!
Bugün bu işi bitirmeliyiz.Kadroya yazmalıyız.Çok kritik bir transfer.
Antrenmanda şu anGeldi mi?
Ne yani gitmesini beklerken heptenmi yerlestiBabel ev almis

Başağa gider inşallahNe yani gitmesini beklerken heptenmi yerlesti![]()
dieng takozunu neden istiyorsun üstat kazmanın teki herif.Gedson bi ihtimal artik, ben yinede ya Gedson yada Diengi istiyorum.
Tesislere yakın bir yere taşınır. Ya da başka bir nedeni olabilir mesela bu evi biz tahsis etmişizdir şimdi Başak'ı tahsis ettiği yere yerleşir yada Fulham dedikodusu doğrudur.Basak olsa niye esyalarini toplasin