Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki törkiş eyırlayns ile uçmuyordurYok Yok.![]()
Gerikirse Gedsonu stoper oynatiriz stoper oynadigi mactan sonra yukselise gecti zaten Gesson gelsin yemisim sol stoperiniMarcao giderse sol stoper almamız gerekiyor. Luyindama ile sezon geçmez. Ayrıca Luyi-Nelsson-Alpaslan ve Işık 4 stoper yeterli olmaz. Ozan Kabak kiralık ve 1 de sol ayaklı stoper almamız gerekir.
Evine gittigi dogrumuymus?babel sevgiyle gidiyor sonunda
sevgiyle git!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bilmiyorum kral. eşyalarını toplamış istanbulda başka eve mi taşınacak yoksa başka ülkeye mi gidiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu herif bizi uyuz etmek için sürekli bu tarz paylaşımlar yapıyprEvine gittigi dogrumuymus?
FEG ,Babel ,Falcao ellerine uc bes kurus versek yollasak sahane olur mu sence?bilmiyorum kral. eşyalarını toplamış istanbulda başka eve mi taşınacak yoksa başka ülkeye mi gidiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu herif bizi uyuz etmek için sürekli bu tarz paylaşımlar yapıypr
FEG ,Babel ,Falcao ellerine uc bes kurus versek yoklasak sahane olur mu sence?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12 ye filan olursa super olur kiralik ve opsiyona hayir diyorum.italyanlara göre temsilci yollamışız. birkaç saat içinde görüşeceklermiş 2 kulüp yetkilileri