Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.253
- 5.970
- 1.483
Abi aciklamari okudum.Adami bırakmıyorlar demiş.Nasil tamam bizde diye yorumluyorsunuz?
Farklı bişe daha mı dedi
Farklı bişe daha mı dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kitolano
Ben onu kesin gitti diye biliyordum. Umarim kasimpasa macina kadar yetistirebiliriz. Nefret ediyorum su yabanci kuralindanSekidikanın gitmesi lazım ,resmi açıklama hala gelmedi ilginç
Renktaş, Marcao'nun kulüp tarafından verilen cezasının devam ettiğini söyledi ve daha koca 5 gün var, bakalım dedi.marcao konusunda ne dedi beyler
Bence olaru bu kadar kısa sürede becali yle onun hakkında da gorusmuslerdir diye düşünüyorum
Gereksiz 1 herif zatenHoca yalanladı az önce...
yabancı sayısı baskısı olmadanda oyuncu pazarlamamız lazım bu da bizim eksikliğimizBen onu kesin gitti diye biliyordum. Umarim kasimpasa macina kadar yetistirebiliriz. Nefret ediyorum su yabanci kuralindan
Görüntülü izle gedson dedikçe gülüyor :-)Abi aciklamari okudum.Adami bırakmıyorlar demiş.Nasil tamam bizde diye yorumluyorsunuz?
Farklı bişe daha mı dedi
Bırakmıyorlardı, ancak 1 saat sonra her şey değişebilir dedi ama çoğunlukla Hoca'nın hal ve hareketlerinden.Abi aciklamari okudum.Adami bırakmıyorlar demiş.Nasil tamam bizde diye yorumluyorsunuz?
Farklı bişe daha mı dedi
Bırak bir küfredeyim diyecektim yavşak lafını kullanmışsın şerefsiz için.Verin lan GEDSON'U @yavşak jorge
Nereden izleyebilirim o kısmı hocamGörüntülü izle gedson dedikçe gülüyor :-)