Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel prim ve vergiyle 4e patliyordur belki bize.

Bizde bu rakamlari paylasiyor, ama fener oyuncu aldigi an, baslangicta düsük maas rakami acikliyor herif. Sonru oyuncuyu begrnmedikleri ve postalamayi istedikleri an, oyuncunun maasi birden 500 bin - 1 milyon arasi yükseliyor.

Bundan büyük pavali köpek yazar yoktur.

İşte özet tam olarak bu. Bu sene verdiğimiz bonservislerin bir yere kadar hiçbir önemi yok. Adam sezonu kapatmadığı sürece veya daha kısa süreli sakatlanmadığı sürece adamın en kötü bonservisi o fiyattan başlıyor zaten. Aslında bizde oynadığı her maç üzerine koyarak devam ediyor. Cicaldau'ya 6.5 verildiği için hiçbir şekilde dert etmiyorum keza Nelsson içinde öyle.

Bu sene olan yapılanma, maaş skalası vs. beni son derece memnun ediyor. Yönetimin tekrardan ellerine, emeklerine sağlık.

yasaklı kaynakla salim manavın sohbet odasına giriyim dedim ağır saçmadılar yok babel 4.2 alıyormuş yok diagne kasımpaşaya önerilmiş etkileşim aldılar diye iyi sıktılar

Akbaba, babel transfer haberleri okuduktan sonra sevinirken birden falcaonun kalma haberini görunce sok oldum. Butun sevincim kursagimda kaldi. Fesih edin gitsin su sakati ya

Osuruktanteyyareoglu adli hesabi dikkate almayın. Adamsa aldiklarinin bonservis ve maaşlarını da yazar

Kılınç gidemez

Gitmesi teklif dahi edilemez
Ya abi bırak gitsin, aldığı her dk haram o herifin. Maça sonradan giriyor, çektiği şutun aynısını benim 5 yaşındaki yeğenim atar. Akbaba'dan da bu heriften de bir nane olmaz bana göre. Hadi Akbaba'yı artık biliyoruz, ama bunun da ondan farkı yok.

Bir Taylan'ın, Kerem'in gösterdiği gelişime bakıyorum, bir BAY gibi daha süper ligde maç oynamamış adamın UEFA maçındaki özgüvenine, fiziğine, kondisyonuna bakıyorum bir de bu herife...
Bence uzun bir zamandır bu adamdan boşuna beklenti içerisindesin. Umarım yanılırım ama hiç de yanıltacak gibi durmuyor.

giphy.webp
transfer nobetine giris yaptim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt