Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Cimbomun prensesi Akbaba giderse Görkem Sağlam gelir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel her şey dahil 4-4.5 arası alıyor diye düşünüyorumyasaklı kaynakla salim manavın sohbet odasına giriyim dedim ağır saçmadılar yok babel 4.2 alıyormuş yok diagne kasımpaşaya önerilmiş etkileşim aldılar diye iyi sıktılar
rodrigues, bruma ya da onye gibi bir adama ihtiyaç var bence..Şaka mı ironi mi renktaş?
vay be 26 yasinda takimsiz kalmis , bu kadar bitebilecegini hic tahmin etmezdim.Lucas Ontivero. Tokatspor'a şov yapınca wonderkid olduğunu sanmıştık ama yanılmışız :crushed:
Defolup gidemediAkbaba, babel transfer haberleri okuduktan sonra sevinirken birden falcaonun kalma haberini görunce sok oldum. Butun sevincim kursagimda kaldi. Fesih edin gitsin su sakati ya
Ya abi bırak gitsin, aldığı her dk haram o herifin. Maça sonradan giriyor, çektiği şutun aynısını benim 5 yaşındaki yeğenim atar. Akbaba'dan da bu heriften de bir nane olmaz bana göre. Hadi Akbaba'yı artık biliyoruz, ama bunun da ondan farkı yok.Kılınç gidemez
Gitmesi teklif dahi edilemez
Iste bize simdi tam visca gibi adam lazim genc takimda muthis isler yaparkılınç ve akbabayı verip üstüne para mı
ravil ve viscayı verip üzerine 2 milyon verirlerse kılınçı veririz
Nakit=3.5 milyonİrfancan icin Göztepe ye Emre Akbaba ve para teklif etsek