Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlükte Muhamed'i gece kulübünde bizzat gördüğünü iddia eden en az 10 tane posta denk geldim şu ana kadar.
Klasik arap topçu zihniyetiyle karşı karşıyayız sanırım.
Kötü oyun mental kaynaklı olabilir ama ben bu adamın oyununu değil zaten fizik/kondisyon durumunu eleştiriyorum. Bu kadar fiziksel düşüşün kişisel problemlerle açıklanabileceğine inanmıyorum ben.
Herif ciddi ciddi Babel ve Arda'dan bile daha geride şu an fizik olarak yahu. Bir hava topuna çıktığında stoperleri patates eden adam gitti, oynadığı maçlarda 1 tane hava topu alamayan başka biri geldi. Böyle mental problem olmaz.
Kendi gözümüzle görmediğimiz bir şeyi çokta yaymamak gerekir. Pek konuşmayalım bence renkdaş bunu çünkü o yazanların art niyetli olup olmadığını da bilmiyoruz. Zarar vermeyelim adama.

Harroui gelse Falcao,Babel ve Emre Akbaba gitse kafi açıkçası başka beklentim yok bu transfer döneminde. Halil ve Gedson için beklentim çok yok artık olacaksa olurdu çoktan diye düşünüyorum.

Kendi gözümüzle görmediğimiz bir şeyi çokta yaymamak gerekir. Pek konuşmayalım bence renkdaş bunu çünkü o yazanların art niyetli olup olmadığını da bilmiyoruz. Zarar vermeyelim adama.
Valla kendi kendine zarar veriyor renktaş zaten şu an. Bizim bir şey yapmamıza gerek yok yani.

Diagne son maçlarda takımı fena oynatıyor. Pas istasyonu oluyor, defans arkası koşu yapıyor, ver kaça filan giriyor. PL öncesi bunları yapamıyordu.
Ama işte, adamın kafası kırık. 2 maç üst üste daha şöyle oynar diyemiyorsun. Yani takımda kalması kesinleşince yine sapıtabilir. Kemiksiz 2.2 alması da ayrı bir mevzu.
4-5 bonservis alıp, maaşını da hesaba katınca yerine opsiyonlu kiralık biri alınsa daha mantıklı olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt