- 12 Şubat 2011
- 3.892
- 3.085
- 1.563
kene gibi yapistiMadem Inter Miami 2 vermis biz de 2 verelim def olsun gitsin bu herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kene gibi yapistiMadem Inter Miami 2 vermis biz de 2 verelim def olsun gitsin bu herif.
Kendi gözümüzle görmediğimiz bir şeyi çokta yaymamak gerekir. Pek konuşmayalım bence renkdaş bunu çünkü o yazanların art niyetli olup olmadığını da bilmiyoruz. Zarar vermeyelim adama.Sözlükte Muhamed'i gece kulübünde bizzat gördüğünü iddia eden en az 10 tane posta denk geldim şu ana kadar.
Klasik arap topçu zihniyetiyle karşı karşıyayız sanırım.
Kötü oyun mental kaynaklı olabilir ama ben bu adamın oyununu değil zaten fizik/kondisyon durumunu eleştiriyorum. Bu kadar fiziksel düşüşün kişisel problemlerle açıklanabileceğine inanmıyorum ben.
Herif ciddi ciddi Babel ve Arda'dan bile daha geride şu an fizik olarak yahu. Bir hava topuna çıktığında stoperleri patates eden adam gitti, oynadığı maçlarda 1 tane hava topu alamayan başka biri geldi. Böyle mental problem olmaz.
Ben hangi maçları izlediğimi gayet biliyorum merak etme.sen hangi maclari izliyon aga? Adam hava toplarinin yüzde 70ini aliyor![]()
Valla kendi kendine zarar veriyor renktaş zaten şu an. Bizim bir şey yapmamıza gerek yok yani.Kendi gözümüzle görmediğimiz bir şeyi çokta yaymamak gerekir. Pek konuşmayalım bence renkdaş bunu çünkü o yazanların art niyetli olup olmadığını da bilmiyoruz. Zarar vermeyelim adama.
bıktım yav
Iyi daha, okadar para kazanmis belesten bire de razi olsun bi zahmet. Insafli olsa onuda birakir.İyi işte biz de 2 verdik mi gider o zaman.
Turkuvaz medyadan maaş alan insan ne yapacaktı.hıncal, tff yi korumuş başkana karşı.