Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.864
- 40.630
- 3.413
Videoda sekidika var. Sekidika gideli 3-4gun oldu herhaldeBabel o aciklamalari hangi gun yapti bilmiyorum ama eger dun veya bugun yaptiysa gecmis olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoda sekidika var. Sekidika gideli 3-4gun oldu herhaldeBabel o aciklamalari hangi gun yapti bilmiyorum ama eger dun veya bugun yaptiysa gecmis olsun.
Stutgart Atakan’ı oynatmadı. Oyuna alırlar diye bekledik o kadar.
sakatlıktan yeni çıktıStutgart Atakan’ı oynatmadı. Oyuna alırlar diye bekledik o kadar.
10 dakika koyaydısakatlıktan yeni çıktı
Net isim olarak Feghouli ve Falcaoyu söylemiştiBaşkanın kulüp bul diye kovduğu adamların içinde Babel varmıydı ?
Falko catne feg babelBaşkanın kulüp bul diye kovduğu adamların içinde Babel varmıydı ?
Su an bizim takima okadar uygunki savunmadan mis gibi top cikarir onune iki tane azman koydukmu savunma acigida gorunmez bizim takima level atlatir keske gelseFull oynayan adamı niye versinler
Vallaha maaşı 3 milyon euro civarı diye hatırlıyorum 3-4 de bonservis isterler, o paraya değmez bence ama regista tarzı oyuncu eksiğimiz var keşke daha gencini bulabilsek.Çatır çatır oynuyor 4 maçtır.
Seri bize fazlasıyla uygun; ama gerek yok gelmesine.
Sözleşmesinin son yılında transfermark'a göre.Seri kiralik opsiyonlu olabilir senelik ucretini 2 milyona cekerse tam aradigimiz adam su kadromuza cuk diye oturur
Şimdi Falcao hariç bu 3 ü en gözde futbolcularımız mı oldu ?madem bir yapılanmaya girdidiniz tam yapın, Bir işi de tam yapsın şu bizim kulüp dişimi kıracağım. Her maç 65 den sonra Arda, Babel, Akbaba ya hazır olun arkadaşlar. Bunlara bir de Fegh eklenecek.Falko catne feg babel
ozaman daha iyi 1.5 teklif etsinler seneye belesSözleşmesinin son yılında transfermark'a
Bence tempomuzu çok aşağı çeker ama bir tane oyunu yönlendiren kaliteli isim lazım diyenlere itiraz etmem o eksikte gözükmekte.ozaman daha iyi 1.5 teklif etsinler seneye beles