Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brentford ile diagne-halil takasını nasıl yapamıyoruz anlamıyorum

halil ne kadar daha genç olsa da brentford için çöp statüsünde alacakları para en fazla 5-6 milyon
oradan boşalacak yere yine transfer yapmak zorunda kalacaklar pek santrafor rotasyonları yok. e bizde de geçen sene wba'da güzel etki yapmış adam var ve sürekli kullanabilecekleri bir oyuncu. vallahi ilginç yahu. herkes için win win anlaşma

E94388zXMAQSYTv

Babel diğer üçlüye göre farklı bir adam.

Diagne manyak
Feg gamsız
Falcao çıt kırıldım

Babel ne sakatım diye yattı ne de delilik yaptı.

Her zaman elinden geleni yapan ve kendine bakan bir oyuncu, maaşı 1 m euro olsa bu tepkiler de olmazdı zaten, FFP dönemindeki zorunluluklardan dolayı yapılmış bir transferdi.

Oyun tarzını sevmemek vs saygı duyacağım bir konu ancak diğer üçlüyle kıyaslanmaz.

Halil yine oyuna girmedi girmeyecekte zaten adamı FA Cup'ta felan oynatırlar kalırsa Halil rica edecektir ve kolaylık sağlanacaktır transferi için.

brentford ile diagne-halil takasını nasıl yapamıyoruz anlamıyorum

halil ne kadar daha genç olsa da brentford için çöp statüsünde alacakları para en fazla 5-6 milyon
oradan boşalacak yere yine transfer yapmak zorunda kalacaklar pek santrafor rotasyonları yok. e bizde de geçen sene wba'da güzel etki yapmış adam var ve sürekli kullanabilecekleri bir oyuncu. vallahi ilginç yahu. herkes için win win anlaşma

Adamlarin ikinci ligin irzina gecmis forveti var ve yedekler genc finlandiya milli forveti var. Diagneyi almazlar teklif etsen bile.

Onlar baya Moneyball transferleri yapiyor. Yasli oyunculari dogru dürüz almiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt