Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Burkay Altındall rdaş senle konuşmuştuk herhalde Kang-in Lee meselesini, paramız yetmez alamayız falan demiştin şuan free duruma düşmüş, serbest bırakmış Valencia. Tabii şimdi de almak için paradan ziyade gücümüz yetmez

Sorunu ne admirim? Çok tuhaf bir olay.
Okuduğum kadarıyla sorun sözleşme uzatmaması.

Valencia bu çocuğa bayağı önem veriyordu, ilk oynadığı dönemlerde garip kırmızılar gördü ve demin attığım videoda sanırım 5 maç falan ceza almıştı.

Valencia maçlarını uzun süredir izlemedim ama biraz bal yapmayan arı olarak görülüyor ve defans katkısı da çok zayıf. Koreli Emre Mor demek istemem ama onun light versiyonu gibi. Muhtemelen bıktırdı Valencia'yı ki wonderkid olarak görülen adamı şutladılar.

@Burkay Altındall rdaş senle konuşmuştuk herhalde Kang-in Lee meselesini, paramız yetmez alamayız falan demiştin şuan free duruma düşmüş, serbest bırakmış Valencia. Tabii şimdi de almak için paradan ziyade gücümüz yetmez

20 yasinda 10 milyon transfer piyasasi olan birini niye belese birakirlar sorulmasi gerek soru bu bence

20 yasinda 10 milyon transfer piyasasi olan birini niye belese birakirlar sorulmasi gerek soru bu bence
523

Benfica sırf çok istiyoruz diye vermiyor Gedson’u.Yoksa çoktan 5e 6 ya ellerinden çıkarırlardı.Kesin bizdev15 filan koparmaya bakıyorlar.

Kanatlar iyi duruyor defansta birde marcao kalırsa süper. Orta saha yeter 1 transfer bile yeterli. Halile oldu gözüyle bakıyorum ki şart bu sistem ve yerli zorunluluğunda

O yüzden Harroui'yi alıp tok alıcıyı oynamalıyız. Orta saha rotasyonumuzu güçlendirip, "Verirseniz ekime, vermezseniz ..." diyebilmeliyiz.
Bütçeyi ona verip ardından tamam 5 milyona satılığa çıkardık dediklerinde bjk hemen atlar. Sen de bütçe olmadığı için adamı rakibe kaptırmış olursun.
Bu da bir olasılık.

Bütçeyi ona verip ardından tamam 5 milyona satılığa çıkardık dediklerinde bjk hemen atlar. Sen de bütçe olmadığı için adamı rakibe kaptırmış olursun.
Bu da bir olasılık.

Ya bu rakamlara nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum gedsonun 10 milyonun altında transfer olma olasılığı yok bence

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt