Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E45XfbLX0AEvrnj.jpg

dieng de gelsin gedson oluyorsa o da gelsin neden karşı çıkılıyor ki. dieng benzeri takımda 1 tane oyuncu var mı? yok. orta sahaya sertlik getirecek arka tarafı süpürecek tarzda bir adam. bizim eldeki oyuncuların hepsi yumuşak kalıyor bu konuda. orta sahamız biraz baskı yediğinde saçmalıyor. özellikle taylan son maçlarda çok kritik hatalar yapıyor ama golle sonuçlanmadığından çok göze batmıyor. oynadığımız rakipler nispeten zayıf olduğu için takım son maçlarda iyi gözüktü ama bu orta saha ile avrupa liginde ne yapacağız diye düşünmüyor değilim.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

El Ahly'nin bi tane maçını bulmuştum Dieng'i izlemek için, 30-40 dakika falan katlanabildim oynanan futbola. Herkes rastgele dan dun vuruyor topa ileri. Dieng'te hoşuma giden şey durmaksızın hareket halinde oluşu, çalışkanlığıydı. Ama öyle bahsedildiği gibi top çalma üzerine falan bi numarasını veya agresifliğini göremedim. Hareketli bir defansif oyun kurucu bence Dieng, öyle Melo gibi top çalayım, kayayım falan filan yok, öyle bi hava alamadım.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uefa var kupa var 60 tane maç yapacağız mohammed de lazım dieng gibi oyuncuda lazım kaleci kesin lazım.. Tabiki gedson da lazım.. Son hafta artık.. inş her şey yolunda gider..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt