- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Ne tuhaf harroui de gedson da oglak burcu.ve kariyer noktalari is anlasmalari icin fokur fokur kayniyor.6 eylul yeniayiyla seyahat edecek ikisi de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop: “Geçen sene Fatih Öztürk'ün akrabasıyla konuştum bana dediki 'Fatih hoca ayağıyla oyun kurmasını istemiş Fatih'ten, Fatih'te demişki hocam benim öyle bir kabiliyetim yok.” (Ajans 1905)
bu ne![]()
![]()
![]()
o zaman elinle topları tut demiş belli ki ama onu da yapamadı.Süleyman Rodop: “Geçen sene Fatih Öztürk'ün akrabasıyla konuştum bana dediki 'Fatih hoca ayağıyla oyun kurmasını istemiş Fatih'ten, Fatih'te demişki hocam benim öyle bir kabiliyetim yok.” (Ajans 1905)
bu ne![]()
![]()
![]()
Ben rakamı öylesine söyledim. 10 milyon olsun... Böylesi daha imkansız zatenYa bu rakamlara nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum gedsonun 10 milyonun altında transfer olma olasılığı yok bence
•quod erat demonstrandum•
sanki kalecilik vasfı çok iyiymiş de sadece ayağı kötüymüşSüleyman Rodop: “Geçen sene Fatih Öztürk'ün akrabasıyla konuştum bana dediki 'Fatih hoca ayağıyla oyun kurmasını istemiş Fatih'ten, Fatih'te demişki hocam benim öyle bir kabiliyetim yok.” (Ajans 1905)
bu ne![]()
![]()
![]()
Babasının adıyla bu kadar olur benim beğenmediğim futbolcuRangers Celtic maçına bakıyorum, Ianis yine yedek
Statik oyunundan dolayı tırt bir herifi bile koyuyorlar yerine kaç maçtır.
bu vücudu deneyimlemek isterdim
Süleyman Rodop: “Geçen sene Fatih Öztürk'ün akrabasıyla konuştum bana dediki 'Fatih hoca ayağıyla oyun kurmasını istemiş Fatih'ten, Fatih'te demişki hocam benim öyle bir kabiliyetim yok.” (Ajans 1905)
bu ne![]()
![]()
![]()
Yönetim yok dedi harroui içinGedson imkansiz, harroui ve irfani alip transferi biticegiz gibi
Yönetim yok dedi harroui için