Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 971
- 774
- 638
Hocaya transfer sorulmadı mı kaçırdım basın toplantısını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kendinde ara seviyeyi istersen.illa ipleyen biri mi olması gerekiyor.Delüzyonelsin heralde.
3 sayfada 11 tane mesaj atmışsın (ipleyen olmamış) , her biri öncekinden seviyesiz.
Üstüne kendi kendine konuşuyorsun.
Garip
marcao'nun portekizdeki son maçında rakip tondelaydı. tarih tekerrür eder mi musap?
Yav öne geçmişken berabere kalmak elbette can sıkıcı ama sezon başı. Ben kızmadım açıkcası. Gelecek transferlerle beraber sıkıntılar aşılır evelAllah. Genç takım aynı zamanda müsamaha gösterecez bir kaç zaman.Halit kaç sene oldu valla bunaldık
3-4mye salarlar deniliyor. maaşı ne kadar olur bilmiyorum
Valla renkdaş vazgeçmek zorunda, ne stoper dayanır ne bek ne kaleci bu şekilde. Az bişi pres yapan takım çok rahat gol atıyor bize. Ben futbolculara kızmıyorum, bu şekilde oynarsan illaki ama illaki hata yaparsın. Keleciye tembih ediyor dikme topu diye o da gidiyor baskı altınadaki adama atıyor, her seferinde doğru adamı nasıl bulsun, illaki hata yapacak, Taylan da illaki kaptırcak 1 çıkarır 2 çıkarır 3. de yada 4. de mutlaka o da kaptırcak. FTerim ya bu mantaliteyi değişcek yada artık yapamıyorum çözemiyorum deyip eyvvallah diyecek ve yine bizim İmparatorumuz olmaya devam edecek.Bu adam kabiz pas oyunundan vazgecmez
O pastan her hafta sonu yaklasik 1200 tane atiliyor o top orta saha oyuncusuna atilir o kaptirmaz kaptirma gibi bir.luksu yokMuslera ile devam edersek her maç gol yeriz
Taylan’a kızıyoruz ama muslera olmadık yere pas attı yendiğimiz golde , onu kimse konuşmuyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani yazmayacaktım esasen ama öldük bittik tükendik gibi yazıyor arkadaşlar. Bu çocuklara en az 5-6 hafta vereceksin. Yeni transferler olacak birde öyle görelim.Türk insanının kanında geninde hücrelerinde var bu kanka. Sadece futbolda böyle değiliz her alanda böyle
özür dilerimHani 4-2 yenecektik boşa ümit verme bize
valla maçı izlerken aklıma bu geldi sigara kendi kendine yandı...Bu oyunla ts, lazio maclari aklima geldikce icim urperiyor
td mi olmuş Elneny?İyi olur kanka elneny eksikliğini çektiğimiz şeyi giderir
Ileriye uzun top atsak daha iyi. Pozisyon buluruz. Pas oyunu diyoruz da orta sahada yapacaksın onu defansta degilValla renkdaş vazgeçmek zorunda, ne stoper dayanır ne bek ne kaleci bu şekilde. Az bişi pres yapan takım çok rahat gol atıyor bize. Ben futbolculara kızmıyorum, bu şekilde oynarsan illaki ama illaki hata yaparsın. Keleciye tembih ediyor dikme topu diye o da gidiyor baskı altınadaki adama atıyor, her seferinde doğru adamı nasıl bulsun, illaki hata yapacak, Taylan da illaki kaptırcak 1 çıkarır 2 çıkarır 3. de yada 4. de mutlaka o da kaptırcak. FTerim ya bu mantaliteyi değişcek yada artık yapamıyorum çözemiyorum deyip eyvvallah diyecek ve yine bizim İmparatorumuz olmaya devam edecek.
Aynen Öyle, tansiyonum cikiyor bu paslarda. Hadi bitane olur Mac Basi ama bizde kactane oluyor sayamiyorum bile.Şu topu atmanın mantığı ne ki atsan bile Taylan zaten Muslera ya geri dönecek
Taylan'ın arkasındakiler Taylan'a baskı yapacak ve alan boşalacak.Şu topu atmanın mantığı ne ki atsan bile Taylan zaten Muslera ya geri dönecek