Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halit kaç sene oldu valla bunaldık
Yav öne geçmişken berabere kalmak elbette can sıkıcı ama sezon başı. Ben kızmadım açıkcası. Gelecek transferlerle beraber sıkıntılar aşılır evelAllah. Genç takım aynı zamanda müsamaha gösterecez bir kaç zaman.

morutan bu takımda ortada oynamaz bizım kanatlardan birinin oyun kurucu olması sart ıkı pırpır kanatla olmadı olmaz!morutanın sağ önde denenmesi gerekiyor;italya almanya ingiltere belçika yıllardır izlerim aynı hatayı ısrarla her maç yapan takım görmedim;taylana bireysel olarak kızsamda isimler değişip aynı hata yapılıyorsa sistemde sıkıntı vardır;dıagne beni çıldırttı muhtemelen sabaha kadar beşik sallamıs dun gece sarhos gibiydi sahada ama her seye ragmen 2-0 onde olup ilk yarının son dksı kontradan gol yenmez!!!bizim oyun aklımız yok saha içi lider yok henuz;tahmınıme göre ya dieng gelicek yada ingiltereden falan fırsat transferi kovalıcaz ama mutlaka top dağıtan oyunu açan sırtı dönük alan kontrolu yapabilen genclere liderlik yapabilicek biri sart!yası hiç önemli değil bence!!!

bireysel hata 1 olur 2 olur

ama her maç farklı farklı anlarda farklı farklı oyuncular bireysel hata yapıyorsa bunun sebebi olmalı

takım yıllardır çok kopuk

hem oyun kurarken hem rakip karşılarken takım yerleşemiyor bu yüzden oyuncular sürekli baskı altında kalıyor

1 hata kalitesizlikten ise 3 hata takım oyunundan

bugün çok beğenilen ilk yarıdaki oyunun da içinden geçer psv lazio marsilya filan

Bu adam kabiz pas oyunundan vazgecmez
Valla renkdaş vazgeçmek zorunda, ne stoper dayanır ne bek ne kaleci bu şekilde. Az bişi pres yapan takım çok rahat gol atıyor bize. Ben futbolculara kızmıyorum, bu şekilde oynarsan illaki ama illaki hata yaparsın. Keleciye tembih ediyor dikme topu diye o da gidiyor baskı altınadaki adama atıyor, her seferinde doğru adamı nasıl bulsun, illaki hata yapacak, Taylan da illaki kaptırcak 1 çıkarır 2 çıkarır 3. de yada 4. de mutlaka o da kaptırcak. FTerim ya bu mantaliteyi değişcek yada artık yapamıyorum çözemiyorum deyip eyvvallah diyecek ve yine bizim İmparatorumuz olmaya devam edecek.

Türk insanının kanında geninde hücrelerinde var bu kanka. Sadece futbolda böyle değiliz her alanda böyle
Yani yazmayacaktım esasen ama öldük bittik tükendik gibi yazıyor arkadaşlar. Bu çocuklara en az 5-6 hafta vereceksin. Yeni transferler olacak birde öyle görelim.

dos eksiğimiz transferin ilk gününden beri hatta geçen senenin öncesinden bile var. ama inatla oraya oyuncu alınmıyor. alsak dahi transfer politikamız da yanlış olduğundan yabancı sınırına takılacağız. dos yanında muhakkak yerli kaleci ve alınabiliyorsa kaan ayhan ya da ozan kabak alınmalı. 5 yabancı hakkını defansta kullanmak saçmalık

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla renkdaş vazgeçmek zorunda, ne stoper dayanır ne bek ne kaleci bu şekilde. Az bişi pres yapan takım çok rahat gol atıyor bize. Ben futbolculara kızmıyorum, bu şekilde oynarsan illaki ama illaki hata yaparsın. Keleciye tembih ediyor dikme topu diye o da gidiyor baskı altınadaki adama atıyor, her seferinde doğru adamı nasıl bulsun, illaki hata yapacak, Taylan da illaki kaptırcak 1 çıkarır 2 çıkarır 3. de yada 4. de mutlaka o da kaptırcak. FTerim ya bu mantaliteyi değişcek yada artık yapamıyorum çözemiyorum deyip eyvvallah diyecek ve yine bizim İmparatorumuz olmaya devam edecek.
Ileriye uzun top atsak daha iyi. Pozisyon buluruz. Pas oyunu diyoruz da orta sahada yapacaksın onu defansta degil

Bu fırsat transferi dediğimiz muhtemelen tecrübeli 6 bi ara seriylede adımız geçiyodu çünkğ şu an yakın aday elneny bence fırsat transferi olarak

Ama gedson şart şartoğlu şart oynatmıyon adamı zaten salsana rui

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt